Pandémia zasiahla aj Michala Davida: „Prišiel som o milióny,“ krčí ramenami hitmaker
20 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Finančne rozhodne nevyhovujúca pandémia koronavírusu zasiahla aj producenta a hitmakera Michala Davida. Ten nielenže musel preložiť svoj dvojkoncert v pražskej O2 aréne, o peniaze prišiel aj kvôli uzavretým divadlám, informuje portál Expres.


Narodeninovú oslavu Františka Janečka si nenechal ujsť ani Michal David, a keby sa nekonala na vonkajšej terase, najskôr by svojmu dávnemu kamarátovi musel popriať na diaľku. A to kvôli zvyšujúcemu sa počtu nakazených ochorením Covid-19.


„Som rád, že je to vonku. Bál som sa, aby to nebolo vo vnútri. V dnešnej dobe je ťažké chodiť do uzavretých priestorov,“ priznal obavy Michal David.

Rovnaké obavy zaznamenáva aj u svojich fanúšikov. „Ja teraz dokončujem Oper Air Tour a našťastie sa to podarilo. Zaplať pánboh, že som to urobil vonku a ľudia prišli. Bolo vždy okolo osemsto až deväťsto divákov, čo je super. Obávam sa, že keby som to robil vnútri, že by toľko ľudí neprišlo. Tie koncerty by sa možno ani nedali urobiť. Vonkajšie akcie sú teraz lepšie,“ myslí si David, ktorý musel presunúť aj svoje dva koncerty v O2 aréne, a to na jún budúceho roka.

Šokujúce: Michal David prestával dýchať, momentálne je na prístroji!
Šesťdesiatročný hudobník je síce stále samý úsmev, v súkromí má však veľké trápenie. Musel kvôli tomu dokonca navštevovať expertov v spánkovom laboratóriu, ktorí okamžite prijali potrebné opatrenia vo forme dýchacieho prístroja, portál... Čítať ďalej
19 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Tie koncerty budú a dúfam, že budú v júni. Samozrejme sa kvôli tomu ale zvýšili náklady. Prepadli letenky, odpadli hostia. Village People, ktorí mali priletieť z Ameriky. Sú tam zaplatené zálohy, ktoré nevieme, či prepadnú alebo nie. Na tom to ale nestojí,“ hovorí.

Nakoniec dodal, že sám zostal bez práce a prišiel o veľké peniaze.

„Nie som na tom zle, ale päť mesiacov nebola práca. V divadle sme prišli o veľa predstavení, ktoré teraz nahrádzame, straty sú obrovské, miliónové. My sme to odniesli spolu s cestovným ruchom najviac a nikto pre nás nič neurobil,“ myslí si David, ktorý priznáva, že celý august strávil na Kanárskych ostrovoch, kam pravidelne lieta a kde s manželkou vlastný dom.

„Bolo to super. Tam sa chodí v rúškach aj vonku a nevadí mi to. Proti týmto nariadením nie som. Plnia účel. Hlavne aby nebola zbytočná panika,“ uzavrel.

Zuzana Plačková míňa ako zmyslov zbavená: Za 15 minút o 16 000 eur ľahšia!
Priznáva, že už ani nevie, koľko má doma oblečenia, kabeliek alebo topánok. Ale napriek tomu ďalej Zuzana Plačková (29) obieha luxusné obchody a nakupuje ako šialená, píše portál Blesk. Čítať ďalej
20 | 09 | 2020 | Timotej Dudka