Miroslav Stoch vs. ŠK Slovan: V internetovej vojne sa vyťahujú drogy, nevera aj vulgarizmy!
20 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Aj napriek tomu, že je hrdý Slovák, držal palce fínskemu mančaftu. Miroslav Stoch (30) má dlhodobý problém so Slovanom. Nie je tak divu, že sa bratislavskému klubu vysmial za nepostup do ďalšieho predkola Európskej ligy. Netrvalo dlho a priaznivci Slovanu prišli s reakciou, ktorá Stocha asi veľmi nepotešila, píše portál Expres.


Slovenský úradujúci šampión Slovan Bratislava nastúpil v druhom predkole Európskej ligy na ihrisku fínskeho majstra KuPS Kuopio. Slovan na pôde jasného outsidera prehral 1: 2 po penaltách a jeho púť v európskych pohároch tento rok končí.

Do bratislavského klubu si teraz na svojom Instagrame rýpol aj bývalý stredopoliar pražskej Slavie Miroslav Stoch, o ktorom sa dobre vie, že má s ŠK Slovanom dlhoročný problém.

Slovan Bratislava možno v piatok odohrá duel Ligy majstrov na Faerských ostrovoch
Duel 1. kola kvalifikácie futbalovej Ligy majstrov 2020/2021 medzi domácim tímom KÍ Klaksvík z Faerských ostrovov a slovenským šampiónom ŠK Slovan Bratislava sa predsa možno uskutoční. Európska futbalová únia (UEFA) totiž napriek problémom... Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | SITA


Keď sa vlani v Bratislave predstavil ako hráč gréckeho klubu PAOK, skalný priaznivci Slovana na neho pískali a vulgárne ho urážali. „Miňo Stoch je kok*t sku*vený,“ znelo vtedy celým štadiónom.

Rodák z Nitry si urážky bratislavského klubu očividne veľmi dobre pamätá a tentoraz je to on, kto sa pobavil na účet druhých. „Karma je zdarma. To máte za to, ako ste mi pred rokom nadávali a vysmievali sa. Cirkus Slovan,“ napísal Stoch a pridal do príspevku zdvihnutý prostredník s vysmiatym smajlíkom.



Ani to však Stochovi nestačilo. Okrem fanúšikov si vzal na paškál aj kontroverzného riaditeľa Slovana Bratislava Ivana Kmotríka mladšieho a zdieľal humornú koláž, ktorou si robí žarty z jeho nedávneho údajného drogového škandálu.

Po chvíli sa ozvali aj skalní fanúšikovia Slovana Bratislava.

„Cirkus Slovan? Karma? Prostredník? Ty lilipután päťkilový, staraj sa radšej o svoju starú, aby nemala zase doma deň otvorených dverí a gangbang akcie, lebo potom budeš zase vyplakávať a utekať z krajiny, ty zapredaný chudáčik,“ napísali fanúšikovia Slovana Stochovi a hádkou sa teraz baví celý internet.

Fanúšikovia Slovana narážali na dlho trvajúce špekulácie, podľa ktorých nie je Stochova snúbenica Paula Bedžetiová zrovna vernou partnerkou.

Stoch mimochodom na slová fanúšikov už stihol reagovať a vyzerá to, že celú vec berie s humorom. Fanúšikom odkázal, nech sa pokojne u neho doma stavia, že deň otvorených dverí má stále.

Hamšík mal radosť z prvého gólu, ale len malú. Jeho mužstvo po šiesty raz prehralo
Marek Hamšík sa v šiestom zápase novej futbalovej sezóny v Číne dočkal prvého gólu, ale jeho tím Ta-lien Pro stále nie a nie vyhrať. Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | SITA