Markéta Konvičková predčasne porodila: Pochválila sa dcérkou, ktorá dostala originálne meno
17 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Konečne sa dočkala! Markéta Konvičková (26) sa stala prvýkrát mamičkou. So snúbencom Reném privítali na svet dcéru, ktorej dali krásne meno. „Amália. Poklad v náručí. Vitaj, slniečko,“ pochválila sa speváčka z Fakultnej nemocnice v Ostrave, kde dievčatko priviedla na svet, informuje portál Super.



„Už teraz má naša dcéra svoju hlavu, proste už chcela byť s nami! Najkrajší moment ťa uvidieť a pritúliť si ťa k sebe,“ napísala speváčka, ktorá porodila o niečo skôr, než sa plánovalo. Termín mala totiž v októbri.

Amália sa ale na svet chcelo o niečo skôr.



„Moc ďakujeme celému tímu vo Fakultnej nemocnici v Ostrave, hneď by som šla rodiť znova. Boli úplne boží,“ dodala nadšená mamička.

Gratulácie od kolegov z brandže na seba nenechali dlho čakať. „Markétka, obrovská gratulácia. Buďte zdraví, jazda začína. A vitaj medzi mamičkami. A krásne meno ste vybrali,“ napísala Ewa Farna. „Moc gratulujem, ste krásni všetci,“ zablahoželala Ilona Csáková.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/09/12/herec-martin-huba-o-zosnulom-menzelovi-%e2%80%a082-jeho-odchod-trval-prilis-dlho/