Zdrvená Dara Rolins musela sklamať svojich fanúšikov!
16 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Na situáciu okolo šírenia koronavírusu musia reagovať aj umelci, medzi nimi aj známa Dara Rolins. Pôvabná speváčka musela fanúšikom oznámiť nemilú vec, pretože situácia iné rozhodnutie neumožňuje, píše portál Stars24.


Umelci to v čase pandémie nemajú jednoduché. Česká speváčka Hana Zagorová, ktorá sa dokonca nakazila, ruší septembrové koncerty, a program upravuje aj Dara Rolins. Aspoň to teda oznámila fanúšikom na Instagramovom profile.

„Nesmierne ma mrzí, že musíme na tento rok zrušiť všetky plánované autogramiády,“ oznámila priaznivcom, pretože sa jej vraj na túto tému často vypytovali. „Bohužiaľ, situácia nám nedovoľuje rozhodnúť sa inak,“ konštatovala.



Následne sa speváčka sťažovala na situáciu všeobecne. „Verte mi, že každá takáto správa láme srdcia v prvom rade mne, pretože bez vás, so všetkými tými obmedzeniami, príkazmi, zákazmi, sme my, umelci, čím ďalej, tým viac bezmocní,“ priznala.

„Včera nám usporiadatelia zrušili ďalšie vystúpenia, nadchádzajúci víkend mám nedobrovoľne voľný, a tak len premýšľam, ako dlho ešte tento Matrix potrvá. Mrzí ma to za nás, za vás, za všetkých, ktorí sa živíme tým, že si s vami odovzdávame emócie hudbou, divadlom, umením naživo,“ dodala Dara.

Dvojtvárna Dara Rolins šokuje: Jej "duchaplná" spoveď skončila vulgarizmami!
Dara Rolins rada prihovára ľuďom do duše, jej posledná spoveď však ľudí zrejme šokovala. Známa speváčka sa v nej totiž neudržala a začala používať aj vulgarizmy, čo u nej nebýva zvykom, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Timotej Dudka