Bývalý kuchár kráľovnej Alžbety prezradil jej osobitný jedálenský zvyk: Tomuto neuveríte!
13 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Veľká dáma za každých okolností! Kuchár kráľovnej Alžbety II. (94) totiž prezradil jedno pikantné tajomstvo - panovníčka si berie nôž a vidličku dokonca aj na hamburgery z fast foodu, informuje portál Blesk.


Alžbeta síce produkty rýchleho občerstvenia nemá práve v láske a snaží sa im vyhýbať, aj tak v prípade hamburgerov vraj urobila výnimku.

„Robili sme rodine zveriny - burgre z jeleňov, ktoré zastrelili. Dali sme do nich brusnice a tak, ale odmietali žemľu, takže ich potom jedli príborom,“ vykreslil kuchár Darren McGrady (58). Ten pre kráľovskú rodinu varil v 90. rokoch.



Prezradil však ešte ďalšie maniere z monarchie! Napríklad aké pokrmy kráľovná a jej rodina mali či nemali radi. „Za mojich čias v Buckinghamskom paláci kráľovná nikdy nejedla pizzu. Ale princezná Diana (†36) a princ Charles (71) taliansku kuchyňu milovali. Keď spolu jedli, často bolo talianske menu - šaláty, rizotá či polenta“ dodal McGrady.

Únos Meghan a drsná naháňačka! Dráma ako z akčného filmu
Očakávaná kontroverzná publikácia Finding Freedom (Hľadanie slobody) prináša rad prekvapivých informácií. Napríklad to, že manželka princa Harryho (36) na vlastnej koži zakúsila, ako chutí únos, píše portál Ahaonline. Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Timotej Dudka