Smutná správa pre Slovensko a hokejových fanúšikov: Zomrel otec Paľa Demitru
10 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Iba tri dni pred smutným 9. výročím tragédie slovenského hokejistu Pavla Demitru († 36) skonal aj jeho otec Pavel († 71). O smrti otca nášho slávneho hokejistu informuje Nový Čas.


Okolnosti jeho smrti zatiaľ nie sú známe, no podľa informácií denníka trpel už dlhšie zdravotnými problémami. Pavel sa psychicky nikdy nedokázal vyrovnať so smrťou svojho syna, ktorý zahynul pri páde lietadla pri ceste na zápas KHL spolu s ďalšími hokejistami ruského tímu Lokomotiv Jaroslavľ.

„Paľkov otec sa v poslednej dobe veľmi na verejnosti neukazoval. Mal určité zdravotné problémy, do toho, samozrejme, skomplikovala stretávanie sa ľudí z hokejovej komunity aj situácia okolo pandémie,“ povedal Novému Času jeden z hokejistov, ktorý Demitrovho otca poznal ešte z čias, keď spolu vyrastali v Dukle Trenčín.
Najskôr nezvestný, teraz mŕtvy

Demitra starší vyľakal svojich najbližších aj koncom augusta, pretože od 20.8. bol nezvestný. V ten deň ho mali podľa polície priviezť pred obchodný dom do Dubnice nad Váhom a odvtedy o ňom nemala rodina žiadne správy, pretože sa nikomu neohlásil. Druhý deň mal pri tom sláviť svoje narodeniny. Paľov otec nosil na ruke gumený náramok s číslom "38“, znak NHL, klub Lokomotiv a znak St. Louis. O dva dni neskôr sa sám prihlásil na polícii, bol živý a zdravý. Teraz, žiaľ, odišiel naveky.

Obrovské nešťastie: Muž požiadal svoju priateľku o ruku, o päť minút bol mŕtvy!
João Guilherme Torres Fadini (†24) spolu so svojou láskou Larissou Campos (25) trávili čas s priateľmi pri priehrade Itupararanga, ktorá sa nachádza na rieke Sorocaba, v brazílskom Sao Paule. O tragédii, ktorá sa stala po tom ako Joao požiadal... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


„Kytičku kvetov na hrob kladieme, pokojný večný spánok ti otec prajeme a s láskou a úctou na teba spomíname,“ napísali pozostalí na parte, ktoré sa objavilo v Trenčíne. Od syna Pavla a nevesty Majky mal dve vnúčatká - Lucasa a Zarku.
Zdravie mu podlomila synova smrť

Pavel Demitra starší sa na verejnosti a pred médiami nikdy veľmi neukazoval, úspechy svojho syna, ktorý sa stal legendou aj v NHL a miláčika fanúšikov po celom svete, ale prežíval mimoriadne emotívne. Na jeho zdraví sa preto veľmi podpísala najmä synova tragická smrť, ktorá ho nielen mimoriadne zasiahla, ale s ktorou sa nikdy nedokázal vysporiadať. V nemocnici po kolapse skončil aj pred Paľovým pohrebom v roku 2011, pre svoj zlý zdravotný stav chýbal i na verejnej rozlúčke s ním.

Pod Rysmi prišla o život poľská turistka
Na Rysoch vo Vysokých Tatrách zomrela 22-ročná poľská turistka. V stredu skoro ráno boli horskí záchranári požiadaní o pátranie po poľskej turistke, ktorá sa nevrátila z túry. Čítať ďalej
09 | 09 | 2020 | SITA