Britney Spears vyhlásila svojmu otcovi vojnu: Moje peniaze už neuvidíš!
10 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Vzťahy v rodine Britney Spears už roky nie sú ideálne, a to predovšetkým medzi speváčkou a jej otcom, ktorý bol jej poručníkom. Na súde sa teraz rieši, či tomu tak bude aj naďalej, informuje portál Stars24.


Keď sa na jar ozval syn Britney Spears sa slovami, že dedko je „haj*el“, už vtedy sa zrejme schyľovalo k veľkej právnej bitke. Nesvojprávna popová hviezda žiada súd, aby už viac nevracal jej otca Jamesa do úlohy opatrovníka, ktorý ju opustil vlani kvôli zdravotným problémom.

Podľa webu cas.sk chce speváčka naďalej zachovať poručníctvo nad svojimi záležitosťami, chce ho však prideliť finančnej firme, čím by otca odstrihla od majetku v celkovej hodnote takmer 50 miliónov eur. Ten sa snaží, aby súdne konanie prebiehalo bez záujmu verejnosti.

Britney Spears predviedla svoj nový účes a odvážny dekolt nielen v bikinách (FOTO)
Britney Spears (38) sa pred časom na sociálnych sieťach rozpísala o ofine, ktorú nosila ako dieťa a teraz sa k nej vrátila. Nový účes, ktorý ju podľa jej slov robí mladšou, predviedla nedávno na Instagrame, kde zapózovala v bikinách, píše portál... Čítať ďalej
17 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Na podporu Britney sa dokonca objavilo hnutie Free Britney (Osloboďte Britney), ktorého členovia dokonca chodia protestovať pred súdnu budovu. Víťazka ceny Grammy má podporu aj od ľudí z hudobnej brandže.

Prečo musí vlastne niekto na speváčku dohliadať? Spears skončila počas roka 2008 hneď dvakrát na psychiatrii, vďaka čomu jej bol súdne pridelený poručník, ktorý sa stará o právne a finančné záležitosti  slávnej speváčky.

Tajomstvo Paris Hilton odhalené: „Touto Barbie s hlavou v oblakoch som iba vďaka traume z dectva“
Paris Hilton dávala vždy svetu dojem, že je rozmaznaná blondínka a prominentná Barbie milujúca večierky. Teraz však v rozhovore s Tracy Smithovou tvrdí, že verejný obraz, ktorý celý čas stvárňovala, bol iba výsledkom hrozivej traumy z detstva,... Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Timotej Dudka