Dara Rolins provokuje naďalej: Po nahých fotkách ponúkla pohľad na bradavky! (FOTO)
09 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Večná provokatérka Dara Rolins (47) na seba opäť priťahuje pozornosť, a tentoraz sa ani nemusela vyzliekať donaha. Že z fitness úboru, ktorý pôsobí ako potápačský neoprén, nič nedokáže vykuknúť? Speváčka vás s radosťou vyvedie z omylu. A jej bradavky taktiež, píše portál Blesk.


Pred pár týždňami pôvabná blondínka odhodila šaty a nechala slnečné lúče osvietiť všetky zákutia jej skvostného tela. Akú kontroverziu tým spustí, vedela od začiatku a sama sa verejnosti o nahote rozpísala v popise k fotografii. Spoločnosť sa rozdelila na dve skupiny, jedna ju obdivovala, druhá krútila hlavou, čo na to povie jej dcéra Laura (12).

Autorka mnohých hitov sa eskalajúcou kritikou nenechala rozhodiť a ďalej zásobuje sociálne siete provokatívnymi fotkami. V najnovšej sérii snímok sa Dara zahalila do fitness kombinézy a na prvý pohľad ide o obyčajnú pózovačku. Aj menej všímavý človek si však všimne, že si speváčka pod vrchnú časť nevzala podprsenku a bradavky si snažia preraziť cestu von.



Kým chlapi omdlievali nadšením, že ich Dara ani tentoraz nesklamala a rozprúdila im krv v žilách, bez toho, aby čokoľvek podstatného odhalila, niektoré dámy majú prehnanej provokácie po krk.

„To vystavovanie bradaviek fakt nepochopím,“ sťažovala sa jedna so sledujúcich. „Tie bradavky? To nie,“ povzdychla si ďalšia. „Ste nádherná, ale lepšie by to vyzeralo bez trčiacich bradaviek,“ poradila jej tretia.

Dara sa v príspevku vôbec nesústredila na svoje ženské prednosti, ale chcela pripomenúť dôležitosť dychu a uvoľnenia mysle. „Nádych, výdych. Každé ráno si musím trochu pratať v hlave, premýšľať a uvedomiť si pár vecí, zmieriť sa so sebou samou,“ napísala.

Dara Rolins o nahých fotkách: „Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým!“
Speváčka Dara Rolins (47) všetkým vyrazila dych, keď zverejnila fotky, na ktorých je v Evinom rúchu, a ukázala toho viac, než kedykoľvek predtým. Proti prípadnej kritike je však blondínka už dopredu obrnená a odkazuje všetkým: „Som žena a baví ma... Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka