Hrôza v kráľovskej rodine: Pri dome Kate a Williama našli mŕtvolu, identita tela je šokujúca!
07 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Na rozsiahlej ploche jedného z najkrajších londýnskych parkov sa nachádza sídlo vojvodu a vojvodkyne z Cambridge či princeznej Eugenie a Jacka Brooksbanka. Minulý víkend sa tu však odohral horor. V jazere pri Kensingtonskom paláci bola nájdená mŕtvola. Keď polícia odhalila identitu, nastal ďalší šok.


Telo bolo vylovené z jazierka neďaleko kráľovskej rezidencie, informuje portál Blesk. Podľa prvotných vyšetrovateľov išlo o známu umelkyňu, maliarku Endellion zvanú Delli (51). Tá bola nezvestná celý týždeň. Metropolitná polícia po nej vyhlásila rozsiahle pátranie. Pre rodinu slávneho básnika Sira Johna Betjemana, ktorého je Delli vnučka, to bola obrovská rana.

Meghan deň pred megxitom zlomila srdce svojim zamestnancom: Takto to byť nemuselo!
Vernejších zamestnancov by hľadali len ťažko. Boli s nimi od svadby až po narodení Archieho (1), niektorí dokonca sprevádzali princa Harryho (35) pubertou. Potom im ale Meghan Markleová (39) zlomila srdce jedinou vetou a obrátila životy všetkých... Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Nakoniec sa však ukázalo, že došlo k poľutovaniahodnej zámene. „Moja sestra Endellion je nažive, v poriadku a zdravá,“ uviedol jej brat v krátkom vyhlásení. „Ďakujem za všetky vaše slová a podporu, ktorú ste nám aj Delli ukázali,“ dodal s tým, že vyjadril úprimnú sústrasť rodine skutočné obete.

„Je nám veľmi ľúto, že ste s nami kvôli Delli zdieľali hlboký smútok. Bolo nám povedané, že Delli je mŕtva. Telo vylovené z jazera však nebolo jej. Delli sa našla včera v noci,“ dodal brat.

5 nezabudnuteľných filmov zosnulého Chadwicka Bosemana
Rakovina je krutá choroba, ktorá si skrátka nevyberá. Ak si vás táto zákerná choroba vyberie, musíte s ňou bojovať zo všetkých síl, a ani to bohužiaľ často nestačí. Dňa 28. augusta jej po štvorročnom boji vo veku 43 rokov podľahol hollywoodsky... Čítať ďalej
05 | 09 | 2020 | Timotej Dudka