Matovič verí, že spravodlivosť si na Mariana K. a Alenu Zs. počká
03 | 09 | 2020 I SITA

 Premiér SR Igor Matovič (OĽaNO) v súvislosti s vynesením neprávoplatného rozsudku v prípade vraždy Jana Kuciaka vo svojom profile na sociálnej sieti vyzval vo vieru v to, že „spravodlivosť si na Mariana K. a Alenu Zs. počká“.


„Vyzerá, že nateraz sa evidentní strojcovia vraždy chcú spravodlivosti vyšmyknúť z pazúrov... Verme, že spravodlivosť si ich oboch počká,“ napísal.

V kauze vraždy novinára Jána Kuciaka Špecializovaný trestný súd v Pezinku dnes obžalovaného Mariana K. ako aj Alenu Zs. oslobodil. Za vinného, naopak, uznal Tomáša Sz., ktorý je tiež vinný z vraždy podnikateľa Petra Molnára z roku 2016. Za tieto skutky mu súd uložil trest 25 rokov väzenia.

"Celá hystéria okolo pandémie je iba komédia", vyhlásil Dr. Bukovský na margo Matoviča
MUDr. Bukovský: "Pokrytectvo a klamstvo nášho verejného života nakoniec zoberie dôvod žiť podľa pravidiel slušnej spoločnosti aj slušným ľuďom." Čítať ďalej
03 | 09 | 2020 | Petra Demková


Súd uznal Mariana K. za vinného z nedovoleného ozbrojovania v súvislosti s nábojmi, ktoré u neho zaistili pri jednej z domových prehliadok. Tento skutok obžalovaný priznal už na začiatku procesu.

Tomáš Sz. je takisto vinný pre rovnaký skutok, konkrétne pre zadováženie zbraní na vraždu Kuciaka a Molnára a tiež pre neoprávnenú držbu munície. Vinný je tiež z porušovania domovej slobody. Verdikt súdu nie je právoplatný.