Dara Rolins úprimne o láske: Prezradila, ako by mal vyzerať jej chlap!
03 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Dara Rolins je od rozchodu s reperom Rytmusom nezadaná a zatiaľ všetky špekulácie o novom vzťahu sa ukázali byť nepravdivé. Teraz však speváčka aspoň naznačila, ako si to s chlapmi vlastne predstavuje, píše portál Stars24.


Dara Rolins opísala situáciu u kasy na benzínovej pumpe, kde ju údajne istá pani poľutovala, že by si konečne zaslúžila nejakého normálneho chlapa. „Nejde o to, že by ten môj mal byť nenormálny, ale tradičný v tom pravom zmysle slova zrejme naozaj nebude - ani on, ani môj vzťah,“ rozpísala sa následne na Instagrame.

„Na svedomí to bude mať moja povaha, moje usporiadanie, môj prístup k láske. Keď vstúpi, idem do toho, aj keď viem, že ma to môže roztrhať zvnútra. Ako granát. Som stratég vo všetkom inom, len nie v láske,“  priznala.

Dare Rolins praskli nervy! Toto už neustála
Speváčka Dara Rolins sa síce snaží vystupovať ako večne usmievavá a pozitívne naladená, aj jej trpezlivosť má však svoje hranice. A kde končia sa jej fanúšikovia teraz mohli presvedčiť sami, píše portál Stars24. Čítať ďalej
31 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Obľúbená speváčka má na vzťahy svoj vlastný pohľad. „Láska by nemala byť opatrná. Láska je to najväčšie riziko, ktoré človek podniká! A neriskovať znamená nemilovať. Tak znie môj zákon,“ konštatuje Dara.

„Môj muž bude raz, podľa všetkého, z celkom pochopiteľných dôvodov vyznávať tú rovnakú vieru. Ľudí s fantáziou, tých, ktorí hľadajú a objavujú, nájdu aj stratia, núti povaha a kreativita podstupovať riziká. To je to vzrušenie zo života. Nesúdim nikoho, kto to má inak. Len viem, že mne to dáva zmysel len takto,“ dodala otvorene.

Ukrajinský žrebec, veterinár i slovenský spevák: Milenci Ivety Bartošovej, na ktorých sa už zabudlo
O tom, ktorí muži prešli životom zosnulej Ivety Bartošovej (†48), by sa dal napísať niekoľkozväzkový román. Bolo ich totiž viac než dosť a je úplne jedno, či speváčku milovali, chceli sa priživiť na jej úspechu, alebo jej chceli pomôcť v boji s... Čítať ďalej
01 | 09 | 2020 | Timotej Dudka