Opitý vodič narazil autom do rodinného domu a z miesta ušiel (foto)
02 | 09 | 2020 I SITA

Opitý vodič v Banskej Bystrici narazil autom do rodinného domu. Na sociálnej sieti o tom informuje banskobystrická krajská polícia. Dopravná nehoda sa stala v utorok ráno.


"Vodič vo veku 29 rokov viedol vozidlo v smere od Suchého vrchu k Jarnej ulici, pri prejazde pravotočivou zákrutou v križovatke zišiel z cesty, prerazil oplotenie rodinného domu a narazil do múru domu, ktorý prerazil," uviedla polícia a dodala, že pri dopravnej nehode sa zranil spolujazdec. Vodič auta po nehode neposkytol zranenému potrebnú pomoc a z miesta odišiel, doplnila polícia.

Vodiča policajná hliadka vypátrala na Sládkovičovej ulici a priviedla ho na miesto dopravnej nehody. "Pri dychovej skúške na alkohol mu namerali 0,78 mg alkoholu, čo je v prepočte 1,63 promile. Škoda, ktorá pri nehode vznikla, je odhadnutá na desiatky tisíc eur," informuje polícia, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prečinu neposkytnutia pomoci.






Zdroj: Facebook KRPZ BB.


Majiteľ domu v Kapušanoch vyrušil páchateľov pri krádeži
Polícia začala trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody a prečin krádeže v súvislosti s lúpežou v rodinnom dome v Kapušanoch, ku ktorej došlo v nedeľu (31. 8) v noci. Čítať ďalej
02 | 09 | 2020 | TASR