Neučesaná a nenalíčená Vondráčková: Lucka, čo to spálené čelo?
02 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Líčiť alebo nelíčiť? Lucie Vondráčková (40) rozhodne volí skôr druhú možnosť. Vsádza na prirodzenosť, a tak ju „namaľovanú ako kraslicu“ nikdy neuvidíte. A možno aj preto ju fanúšikovia milujú. Speváčka by však aspoň pri prechádzkach po Prahe nemala zabúdať na opaľovací krém, píše portál Expres.


„Učesaná neučesaná, nalíčená nenalíčená, obutá neobutá som prišla do Valdštejnskej záhrady pokrstiť úžasnému Ivanovi Fílovi krásnu knižku Núdzový stav,“ informovala na sociálnej sieti Lucie Vondráčková, ktorá v tej chvíli veľmi presne vystihla „prirodzený až prírodný“ vzhľad.

„Určite si knižku kúpte a do záhrad sa pozrite. Oboje stojí za to,“ doplnila speváčka, ktorá make-up a líčidlá používa len veľmi zriedka, spravidla ide o prípady, keď nakrúca klip, film alebo sa chystá na nejakú spoločenskú udalosť.



Fanúšikovia si nemohli nevšimnúť, že sa počas leta Vondráčková výrazne opálila, zhnedlo hlavne jej čelo. Po tom, ako sa rozhodla investovať do vily na hranici pražských štvrtí Libuš a Kamýk, ktoré sa nachádzajú mimo rušného sídliska a neďaleko prírody, trávi vonku ešte viac času.

O speváčke je známe, že chodí všade pešo, a tak je vystavená slnečným lúčom naozaj často.

Niet divu, že je tým Lucie ešte sympatickejšia. Vsádza na prirodzený vzhľad a z domu pokojne vychádza nenalíčená, čo mnohí kvitujú s nadšením. Je im tým totiž o to bližšie, pretože sa podľa mnohých „na nič nehrá“.

Priznanie ex partnera Vondráčkovej: Lucka nebola dosť dobrá?!
Krasokorčuliar Tomáš Verner (34), ktorý randil s Luciou Vondráčkovou (40), prežíva veľmi krásne obdobie. Je zamilovaný, čoskoro sa stane prvýkrát otcom a svoju manželku Tammy Sutanovú (32) obdivuje a miluje. Dokonca priznáva, že bola jeho... Čítať ďalej
27 | 08 | 2020 | Timotej Dudka