Pri streľbe v reštaurácii v Chicagu zomrel minimálne 1 človek a ďalších 5 je zranených
01 | 09 | 2020 I Marek Molnár

V reštaurácii v Chicagu bolo postrelených šesť osôb, pričom jeden z nich na mieste zomrel, potvrdila polícia, informuje portál RT.


Obete streľby sa stravovali na terase reštaurácie Lumes Pancake House v časti Western Avenue. Pätica zranených bola prevezená do dvoch samostatných nemocníc, pričom traja z nich sú vo vážnom až kritickom stave.

Jednotlivcov údajne postrelila neidentifikovaná osoba na bielom vozidle SUV a podľa miestnych správ bol cieľom iba jeden človek. Streľba nastala o 14:00 a miesto činu teraz vyšetrujú dvaja detektívi. Motív streľby a to, či došlo k zatknutiu, nie sú v súčasnosti známe.



"Stravoval som sa vonku na terase, keď prišlo biele SUV, z ktorého začala streľba," uviedol svedok tragického incidentu pre miestnu políciu v Chicagu.

Celkový počet ľudí postrelených cez víkend v meste Chicago bol 43, pričom 10 z nich bolo smrteľných. V nedeľu boli predtým postrelení dvaja policajti, z ktorých jeden podstúpil operáciu poranenia pľúc a brucha, ktoré pri incidente utrpel.

Doteraz utajované zábery najsilnejšej vodíkovej bomby už aj na videu (VIDEO)
Ruská agentúra pre atómovú energiu zverejnila 40-minútový dokument o najsilnejšej vodíkovej bombe všetkých čias. Čítať ďalej
31 | 08 | 2020 | Ivan Brožík