Policajti vypátrali muža podozrivého z podpálenia podzemných garáží
31 | 08 | 2020 I TASR

Bratislavskí policajti vypátrali muža podozrivého zo založenia požiaru v podzemnej garáži v bratislavskej Petržalke, ktorým bola spôsobená škoda vo výške 200-tisíc eur. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.


"Začiatok víkendu v Petržalke narušil požiar v podzemných garážach v polyfunkčnom objekte na Šustekovej ulici. Pri požiari zhorelo osobné auto Renault Fluence a bola poškodená statika viacerých garáží," uvádza polícia a dodáva, že požiar sa rozšíril aj do spoločných priestorov podzemnej garáže.

Plamene a sálavé teplo poškodili statiku objektu, elektroinštaláciu, rozvodovú elektrickú skriňu, kanalizačné potrubie a celý priestor najnižšieho poschodia podzemnej garáže bol zadymený. "Je šťastím, že sa pri tomto požiari nikto nezranil," dodala polícia.

"Petržalskí policajti na základe analýzy kamerových záznamov a následnej operatívno-pátracej činnosti zistili totožnosť podozrivého muža, ktorý bol na základe dôkaznej situácie vyšetrovateľom obvinený zo zločinu všeobecného ohrozenia," uvádza polícia a dodáva, že v prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému 27-ročnému mužovi z Levíc trest odňatia slobody na štyri roky až desať rokov.

Lučanský dnešným dňom končí vo funkcii aj v Policajnom zbore
Milan Lučanský dnešným dňom končí vo funkcii Prezidenta Policajného zboru. Pre agentúru SITA to potvrdila hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Bárdyová. Čítať ďalej
31 | 08 | 2020 | SITA