Zuzana Belohorcová sa už späť do Ameriky nevráti! Prečo má taký hrozný strach z lietania? (VIDEO)
29 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Príde to čo nevidieť! Zuzana Belohorcová (44) si s deťmi užíva posledné chvíle na slnečnej Floride. Vôbec sa ale neteší na nadchádzajúcu cestu až do Španielska. Má totiž obrovský strach z lietania, píše portál Aha!.


Bývalá moderátorka na svojom Instagrame zverejnila video, na ktorom zachytila jeden z posledných východov slnka, ktoré pred sťahovaním uvidí. „Toto mi bude chýbať,“ povzdychla si. Hoci sa teší na starých priateľov a nové príležitosti, z blížiaceho sa letu nadšená veru nie je.



„Od tej doby, čo mám deti, tak sa bojím lietať. Kým som ich nemala, nevadilo mi to,“ zverila sa Belohorcová. Situácia je pre ňu o to zložitejšia, pretože vie, že akonáhle vstúpi na španielsku pôdu, nedostane sa späť. Je to jedno z pravidiel zavedených kvôli koronavírusu.

„Je to tým, že nie sme Američania. Jediný, kto bude mať prístup späť do Ameriky, je náš syn,“ vysvetlila. Malý Nevio sa narozdiel od svojej sestry Salmy narodil už v Spojených štátoch. Jej manžel Vlasta Hájek (44) musí za oceánom vyriešiť predaj ich domu a až potom priletí za rodinou.

Zuzana Belohorcová strachom bez seba: Cez Miami sa prehnalo desivé tornádo! (VIDEO)
Chýbalo málo a Zuzana Belohorcová (44) mohla čeliť nebezpečnému prírodnému živlu! Na Miami sa z oceánu zdvihol masívny lievik. Vodná smršť, ako sa tento úkaz nazýva, pozvoľna prekročila breh a stala sa tornádom. Celá udalosť trvala len pár minút a... Čítať ďalej
22 | 08 | 2020 | Timotej Dudka