Český autobus narazil do odstaveného nákladiaku. Jedna žena zomrela (VIDEO)
27 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

K tragickej dopravnej nehode došlo v stredu krátko pred pol šiestou rannou na výpadovke z Plzne na Domažlice. Autobus tam narazil do zadnej časti kamiónu, ktorý stál v odstavnom pruhu. Pri zrážke zomrela žena, traja ľudia utrpeli zranenia, informuje portál Expres.


„36-ročná žena podľahla zraneniam nezlučiteľným so životom. Záchranná služba ďalej transportuje do plzenskej fakultnej nemocnice 48-ročného muža so stredne ťažkým poranením. Ďalej muž, ročník 1992, a žena, ročník 1986, utrpeli ľahšie zranenia a tiež boli prevezení do nemocnice,“ informovala česká záchranná služba.

V autobuse cestovali celkovo traja ľudia a šofér. „Vodiča sme museli vyprostiť cez priestor bočného okna,“ uviedol hovorca krajských hasičov Petr Poncar.



V odstavenom pokazenom kamióne, ktorý prevážal kovový materiál, boli v čase kolízie dvaja ľudia, ktorí si po náraze začali sťažovať na bolesti za krkom. Aj tí skončili v starostlivosti lekárov.

Podľa polície bol pokazený kamión riadne označený a vodič so spolujazdcom v ňom čakali na odťah. Príčina a okolnosti tragickej nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania.

Pohreb obetí autonehody na Liptove: Štyroch chlapcov pochovali tak, ako sedeli v aute
Prípad tragickej autonehody na Liptove, pri ktorej minulú stredu zomreli štyria chlapci (†11, †11, †10, †6) a Marián (†43), sa v nedeľu uzavrel. Chlapci boli pochovaní v malých bielych rakvách, a to vedľa seba v takom poradí, v akom sedeli v aute... Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka