„Zatajil mi Covid-19,“ tvrdí žena, s ktorou bol Vémola na tajnej hotelovej schôdzke! Čo na to Lela?!
26 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Populárny MMA zápasník Karlos Vémola má veľký problém. Koronavírus, ktorým sa nakazil, neohrozuje len blížiaci sa zápas s Václavom Mikuláškom, ale predovšetkým jeho blízkych. Nakazila sa partnerka Lela, ešte len osemmesačná dcérka Lili, ale tým to zďaleka nemusí končiť, informuje portál Expres.


Strach majú aj ďalší ľudia z Karlosoveho okolia. „Vôbec mi nepovedal, že má pozitívny test. Neochránil moju rodinu a priateľov,“ povedala Expresu jeho španielska kamarátka Kristhin Gomez, s ktorou mal Vémola pred niekoľkými dňami povečerať v hoteli v centre Prahy. A to nie je zďaleka všetko! Vémola čelí ďalšiemu  problému, pretože o hotelovej schôdzke so sexbombou jeho partnerka a matka dieťaťa iste nevedela.

O Karlosovi a španielskej silikónovej slečne sa všeličo popísalo už skôr. Prúser spôsobila napríklad aj „výťahová selfie“ so Španielkou na jej Instagrame, na ktorom mala mimochodom aj fotky, ako cvičí v jeho mikine.

Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom! Najočakávanejší zápas je v ohrození
MMA zápasník Karlos Vémola zažíva tento rok jeden problém za druhým. Kvôli pandémii bolo zrušených hneď niekoľko galavečerov, na ktorých mal český Terminátor znova nastúpiť do klietky. Teraz ale prišla ďalšia nepríjemná správa - pozitívny test na... Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Tajuplné“ odkazy na Instagrame Vémolovej partnerky Lely, ako napríklad „k*rva ti rodinu nedá,“ potom spôsobili vlnu tých najrôznejších špekulácií.

Teraz sa Kristhin ozvala uvedenému portálu v súvislosti s informáciou o Vémolovom pozitívnom teste na koronavírus. Jej slová však príliš pozitívne neboli.

S Karlosom vraj pred niekoľkými dňami vyrazila na večeru do centra Prahy, kde bola na dovolenke. Keď sa však dozvedel, že sa nakazil koronavírusom a vedel, že mohol byť chorý už v dobe, kedy spolu trávili čas, nepovedal jej to, aj keď to z morálneho hľadiska bola jeho povinnosť.



Španielka s obrím poprsím sa o Karlosovej situácii dozvedela v sobotu od priateľov.

„Viem to od soboty. Najhoršie je, že on mi vôbec nepovedal, že má pozitívny test. Mal mi to povedať, aby ochránil moju rodinu a priateľov. Včera som bola na testoch a zajtra sa mám dozvedieť výsledky, ale našťastie sa cítim dobre a myslím, že koronavírus nemám. Rovnako tak moja rodina. V piatok to budú dva týždne, čo sme spolu boli, takže myslím, že sa nakazil až potom,“ prezradila Kristhin.

Na spresnenie je potrebné zdôrazniť, že Vémolu neobviňuje z toho, že sa s ňou stretol v čase, keď už bol koronavírusom nakazený, ale z toho, že ju o svojej nákaze neinformoval, hoci sa o nej dozvedel skôr ako sa to Kristhin dočítala z bulváru.

Podľa svojich slov však nie je jediná, ktorá by sa mala obávať, že sa od Karlosa nakazila. Zápasník sa údajne stretol aj so svojou expartnerkou Denise Ayverdi, čo je mimochodom tá dievčina, ktorá ho sprevádzala aj na pomerne nedávnej dovolenke v Saint-Tropez, kedy ju Lela verejne označila „k*rvou“.



„Vtedy v ten piatok som odišla z Prahy. A v rovnaký deň priletela Denise z Marbelly. Išli spolu na koncert,“ prezradila Kristhin, ktorá navyše tvrdí, že Vémola rád poslednú dobou trávi čas v pražských podnikoch, napríklad vo vyhlásenom pánskom klube Goldfingers.

Možno práve na to narážala partnerka Lela, keď nás s otázkou, ako sa koronavírus v ich domácnosti vzal, trochu tajomne odkázala na Karlosa. „Neviem na to odpovedať. To sa musíte opýtať Karlosa, kde sa mohol nakaziť, pretože on to priniesol domov. Na to nemôžem odpovedať,“ povzdychla si.

K tvrdeniu Kristhin Gomez sa vyjadril aj sám Vémola. Otázka sa mu vôbec nepáčila. Poprel, že by sa s Kristhin vôbec videl.

„Kris vám nič také nepovedala, pretože som s ňou nikde nebol. Pozitívny test mám od pondelka,“ povedal Vémola.

Redakcia Expresu má však podľa svojich slov konverzáciu s Kristhin k dispozícii.

Peter Nagy sa priznal: Toto mu spôsobil koronavírus!
Slávny spevák a hudobník Peter Nagy sa musel podobne ako zvyšok ďalších umelcov rozlúčiť s vystupovaním. Na rozdiel od niektorých kolegov mu však Covid-19 zasadil hneď niekoľkonásobnou ranu, píše portál Stars24. Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka