Spevák Sámer Issa šokuje: Za jeho rozchod so snúbenicou môže Lucie Vondráčková!
22 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Ešte v septembri 2019 hovoril spevák Sámer Issa (35) o svadbe so svojou o osem rokov staršou partnerkou. Miesto očakávaného snubného prstienka však nasledoval rozchod! A ako prezradil sám umelec z celkom prvej série českej SuperStar, môže za to Lucie Vondráčková (40), píše portál Blesk.


Miesto svadobných zvonov a spoločnej budúcnosti so svojou pôvabnou snúbenicou, blondínkou Pavlou (43), ktorá ho podľa jeho slov počas dvojročného vzťahu „skrotila“, oznámil spevák Sámer Issa koniec tejto dokonalej idylky.

„S Pavlou som si vedel predstaviť rodinu. Ale začalo to škrípať začiatkom roka, kedy sme mali prvú krízu. Pred dvoma týždňami sme si povedali, že pôjdeme od seba. Sme stále kamaráti, ale teraz jednoducho chceme byť každý sám,“ prezradil Sámer.



Ako talentovaný spevák, ktorý má za sebou veľmi divokú drogovú minulosť, vzápätí pripustil, svoj podiel na tomto náhlom rozhodnutí má aj speváčka Lucie Vondráčková! S ňou totiž nahráva spoločný duet, ako pred nejakým časom obaja oznámili na svojich sociálnych sieťach. Vtedy zdieľali celý rad fotiek, na ktorých sa k sebe túlia.

„Lucka je úžasná mamička dvoch detí. Úplná profesionálka, pokiaľ ide o prácu na našom duete. O takej žene musí snívať každý muž,“ prezradil svoju náklonnosť k Vondráčkovej český spevák.

Lucie Vondráčková a spevák Sámer Issa budú mať spolu „bábo“!
Lucie Vondráčková sa od rozpadu manželstva do vzťahov zrovna nehrnie, ale s mužmi sa vída, aspoň na nich rozhodne nezanevrela. Naposledy bola v kontakte so Sámerom Issom, ktorý teraz píše o spoločnom „bábu“, informuje portál... Čítať ďalej
17 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Je možné, že za rozchodom môže čiastočne stať tento projekt, na ktorom cez mesiac s Luckou pracujeme. Dal som si to ako prioritu,“ priznal Issa. V jeho živote skrátka hrá prím vždy hudba, a tak ten osobný skrátka musel ísť bokom.

„S Luckou sa teraz  dosť  stretávame. Pracovne,“ dodal a zároveň zdôraznil, že spolu pár netvoria. Je to možno škoda, s Vondráčkovou, ktorá dlhé roky žila v manželstve s hokejistom Tomášom Plekancom (37), by mu to rozhodne pristalo!

Beňovej intímne informácie unikli z firmy na genetické testy
Europoslankyňa Monika Beňová sa teší na svoje ďalšie materstvo. Neseriózne je, ak o ňom médiám poskytujú osobné a intímne fakty subjekty, viazané mlčanlivosťou už zo zákona. Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Ivan Brožík