Ewa Farna zdieľala svoje nepodarené fotky: Nasledovali ostré slová!
22 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Tá si na seba ale ušila bič! Ewa Farna (27) chcela svojim fanúšikom ukázať, že nemá problém zverejniť snímky, ktoré jej veľmi nelichotia, bohužiaľ to však niektorí ako vtip neprijali, píše portál Blesk.


Speváčka Ewa Farna si je vedomá svojich nedokonalostí a už niekoľko rokov na ne s nadhľadom upozorňuje, napríklad pesničkou Mám boky jako skříň. Prípadne zverejní fotky, ktoré by iné celebrity iba ťažko ukázali svetu.

„Keď prechádzam fotky od fanklubu, premýšľam, či ma fakt majú radi,“ napísala k fotkám z pódia Farna. Fanúšikovia Ewu zachytili pri jej vyčíňaní počas koncertu, ako sa hocikedy naťahuje a škerí.



Ako už bolo spomenuté, väčšina sa tomu zasmiala. Ale nájdu sa aj takí, ktorí majú so všetkým neustále problém a pletú si hrušky s jablkami. Ako napríklad táto slečna: „Majú ťa radi, ale musíš vedieť, že Poliaci veľa ľuďom ublížili, ja snáď nikoho nepoznám, kto ich má rád,“ vložila sa do diskusie jedna zo sledujúcich.

Netrvalo dlho a Ewa sa ozvala: „Prosím? Pardon, ale netuším, o čom hovoríte, ako sa to má k veci? A navyše to je dosť zlé a zaujaté, nemyslíte?“ Vzhľadom k tomu, že speváčka pochádzajúca z Třinca spieva pesničky ako v češtine, tak aj v poľštine a v oboch krajinách je známa, niet divu, že ju kopnutie do Poľska naštvalo.

Spevák Sámer Issa šokuje: Za jeho rozchod so snúbenicou môže Lucie Vondráčková!
Ešte v septembri 2019 hovoril spevák Sámer Issa (35) o svadbe so svojou o osem rokov staršou partnerkou. Miesto očakávaného snubného prstienka však nasledoval rozchod! A ako prezradil sám umelec z celkom prvej série českej SuperStar, môže za to... Čítať ďalej
22 | 08 | 2020 | Timotej Dudka