Nový netradičný biznis plán „kuchárky“ Zuzany Belohorcovej?
21 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Zdanie klame! Belohorcová (44) totiž nie je len peknou tváričkou, ktorá nevie nič iné, ako predvádzať svoje silikóny. Zuzka totiž skrýva jeden veľký talent, čo na sociálnych sieťach nie je toľko vidieť - je veľmi dobrou kuchárkou. Jej rezne sú vraj legendárne! Dokonca nimi hostí aj hollywoodske hviezdy!


 Ako píše portál Blesk, Zuzana Belohorcová, ktorá sa v minulosti venovala napríklad moderovaniu erotických relácií, ako bývalé Pierko či Láskanie, je ženou mnohých tvárí. Okrem toho, že má schopnosť predávať svoj pôvabný vzhľad, patrí medzi vyhlásene vynikajúce kuchárky.

A svoj talent uplatnila na jednej z posledných veľkých osláv v Miami, z ktorého sa koncom mesiaca nadobro odsťahuje. Aby urobila radosť jednému zo svojich hostí, hercovi Jordimu Mollàovi (52), známemu napríklad z kriminálnej komédie Bad Boys II, kde účinkoval napr. aj Will Smith (51), vypražila celú hromadu rezňov!



„V kuchyni sa cítim, priatelia, ako ryba vo vode. Moje miesto, moje teritórium... Žiadna profi kuchárka síce nie som, ale všetko, čo robím, robím s chuťou a láskou,“ zverila sa svojim verným, sledujúcim ju na Instagrame a názorne všetkým predviedla, že na rozdiel od iných celebrít, ona vie pri sporáku nielen pózovať, ale tiež sa vie okolo neho točiť, ako sa patrí.

To zrejme inšpirovalo jej manžela Vlastimila Hájeka (44) na to, aby jej z pľacu vymyslel nové zamestnanie, ktorému by sa mohla venovať v španielskej Marbelle, kam sa chystajú presťahovať.

Veľkorysé rozhodnutie Zuzany Belohorcovej: Pred odchodom z USA rozdá časť svojho majetku!
Zuzana Belohorcová (44) zmení svoje trvalé pôsobisko už za pár týždňov. Z luxusného apartmánu v Miami sa spoločne s rodinou sťahuje do bytu v Marbelle v Španielsku. Počas života nazbierala množstvo vecí, a pretože to odmieta všetko brať so sebou,... Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Priatelia, pripravte sa na to, že v Marbelle otvoríme podnik, kde bude len jedno jedlo, a to sú tieto Zuzkine rezne,“ vtipkoval na Instagrame Hájek. V USA sa venovali prenajímaniu luxusných apartmánov len kúsok od mora a tak je predstava, že by sa z takéhoto druhu podnikania dali na gastronómiu, skutočne pozoruhodná. Nie však až tak absurdná, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať!

„Pretože tu si s tými rezňami urobila dieru do sveta, úplne vážne. Za to ti ďakujem, pretože komukoľvek si urobila tie svoje rezne, tak sa z toho normálne po*ral,“ dodal. Od pravdy nemusel byť až tak ďaleko! Za veľkou mlákou nie sú takzvané Wienerschnitzel tak obvyklé. Pre podnik má už dokonca vybrané meno: „Zuzankine rezne“.

Dara Rolins to pekne schytala! Lavína kritiky kvôli jednej fotke
Speváčka nedávno zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu v Evinom rúchu a hoci sa jednalo o vkusnú fotku, strhla tým masívnu lavínu odporu, najmä zo strany žien, píše portál Aha! Čítať ďalej
21 | 08 | 2020 | Timotej Dudka