Dara Rolins to pekne schytala! Lavína kritiky kvôli jednej fotke
21 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka nedávno zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu v Evinom rúchu a hoci sa jednalo o vkusnú fotku, strhla tým masívnu lavínu odporu, najmä zo strany žien, píše portál Aha!


Nielenže tvrdo útočili na jej vek a neváhali jej písať, že odhalené telo pred päťdesiatkou už nikoho nezaujíma. Niektorí sa neštítili do komentárov pridať ani to, že nie je príliš múdra, dokonca speváčke opäť vyčítali osudovú autonehodu z roku 2010, pri ktorej nešťastne usmrtila človeka.



„Nespôsobila som nikomu smrť a nepotrebujem sa vystavovať nahá, aby som bývalému a celému svetu niečo dokazovala,“ oprela sa do Dary jedna zo sledujúcich, ktorá sa navyše domnieva, že sa speváčka ukazuje kvôli Rytmusovi, aby mu dala najavo, o čo prišiel.

„Rytmus má mladú a štíhlu babu. A myslím, že je rád, že sa Dary zbavil,“ napísala na Facebooku ďalšia komentujúca. „Vzhľadom k jej dospievajúcej dcére mi zverejňovanie takýchto fotiek príde nevhodné,“ poznamenala tretia z komentujúcich dám.

Intímne priznanie Agáty Prachařovej: Koho mala v posteli?
Agáta Prachařová zaskočila svojich priaznivcov až nevídanou otvorenosťou. Na sociálnej sieti im totiž prezradila, koho má v posteli. Zaspomínala si tým na staré časy. Už tušíte? Čítať ďalej
19 | 08 | 2020 | Timotej Dudka