Beňovej intímne informácie unikli z firmy na genetické testy
21 | 08 | 2020 I Ivan Brožík

Europoslankyňa Monika Beňová sa teší na svoje ďalšie materstvo. Neseriózne je, ak o ňom médiám poskytujú osobné a intímne fakty subjekty, viazané mlčanlivosťou už zo zákona.


Vo veku 52 rokov si Monika Beňová zopakuje pocit i povinnosti matky - rodičky. Nepovažuje to za nič výnimočné, skôr ju udivujú informácie, ktoré o nej prenikajú do médií, pričom by vôbec nemali - dozvedáme sa z rozhovoru, ktorý europoslankyňa poskytla pre Denník N.

“Bolo to z kruhov, odkiaľ by takáto informácia nemala uniknúť. A nebol to môj lekár. Bolo to v čase, keď mi jedna spoločnosť na Slovensku zabezpečovala genetické testy, ktoré sa v tehotenstve robia. Vtedy sa to dozvedeli aj bulvárni novinári. Prekvapilo ma, že na Slovensku neexistuje niečo ako lekárske tajomstvo. Našťastie bola bulvárna časť médií natoľko láskavá a seriózna, že to nezverejnili hneď. ...Zverejnili to až na základe našej dohody a vtedy to už bola tak trocha riadená medializácia. ...Inak by som s tou informáciou určite počkala dlhšie,” povedala v rozhovore Monika Beňová.

Europoslankyňa sa veľmi teší a zaslúži si obdiv: “Moja dcéra bude vytúžené a dohodnuté dieťa. Hovorím aj vymodlené, aj keď nie som veľmi praktizujúcou veriacou. S mojím partnerom spolu nie sme prvý, druhý rok, ani tretí. Poznáme sa veľmi dlhý čas.”

Monika Beňová je už v 24. týždni tehotenstva, podľa nej všetko "správne ladí" (foto)
Europoslankyňa Monika Beňová si druhé tehotenstvo užíva plnými dúškami. Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Peter Haluza


V rozhovore pre Denník N tiež povedala, že  chcela mať dieťa aj skôr, “ale nedarilo sa to, lebo práca, ktorú robím, teda mandát poslankyne Európskeho parlamentu, je spojená s častým cestovaním. ...Lietanie pre organizmus nie je úplne najoptimálnejšie, aj keď sa to, samozrejme, snažím vyvažovať zdravým životným štýlom, cvičením, jogou. Prišla však koronakríza, cestovanie prestalo a zrazu do seba všetko zapadlo a podarilo sa to.”

Budúca mamička to v rovine sociálnych vzťahov až také ľahké nemá. ”Ja už okrem syna nikoho nemám, obaja moji rodičia aj starí rodičia dávno zomreli. A to, čo si myslia cudzí ľudia, je mi jedno. Premýšľala som akurát o tom, ako to prijme môj dospelý syn. Ale keďže viem, že Martin je fantastický chalan, tak som absolútne nepochybovala o tom, že to prijme dobre,” vyhlásila.

 

ŠOK: Europoslankyňa Monika Beňová čaká bábätko!
"Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky," napísala na sociálnej sieti M. Beňová. Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Peter Haluza