Andy Hryc po boji s leukémiou opäť na pľaci: A zase chudší!
20 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Prvýkrát od doby, kedy mu diagnostikovali leukémiu, bol opäť na pľaci! Andrej Hryc (70) sa s pomocou barle a manželky Veroniky (65) vypravil na natáčanie filmu Známi neznámi, ktorý produkuje jeho dcéra Wanda (42), informuje portál Blesk.


Aj keď bolo vidieť, že ho to stojí veľa síl, bol šťastný. „Otcovi filmovanie veľmi chýba,“ prezradila Wanda. Išlo len o krátku návštevu na miestach, kde sa celý život pohyboval, ale podľa dcéry mu to výrazne prospelo.



„Otec viditeľne pookrial,“ radovala sa Wanda. Na prvý pohľad je však z fotky zrejmé, že kedysi robustný herec ešte viac schudol. Pôvodne hlásil úbytok 60 kilogramov, teraz to musí byť ešte viac. „Nečudujte sa, mám prísnu diétu,“ zveril sa Andrej. Na pľaci aspoň prišiel na iné myšlienky. S dcérou bol roky zvyknutý pracovať, veľmi si rozumejú. Bol jej oporou a teraz mu to Wanda vracia.

Prvá klapka filmu Známi neznámi padla pred necelými dvoma týždňami. Jednu z hlavných rolí mal hrať Vojta Kotek (32). Kvôli nehode na motorke ho však museli preobsadiť. „Ďakujem Tomášovi Měcháčkovi a hlavne jeho žene, že nám manžela pustila, aj keď im to pokazilo prázdniny,“ odkázala Hrycová do Česka.

Dara Rolins šokuje výchovou svojej dcéry: Lolinku vzala na miesto pre dospelých!
Vyzerá to, že blond speváčka stále nie a nie nájsť toho pravého, a tak dovolenky trávi zatiaľ len so svojou dcérkou. Obchádzajú slnečné miesta, najmä ich obľúbené Bali, z ktorého je možné vidieť asi najviac fotografií. Na niektorých Dara pózuje a... Čítať ďalej
20 | 08 | 2020 | Timotej Dudka