Týraná exmanželka mafiána na úteku, ktorý predal rezidenciu Harrymu a Meghan: Zničil mi život!
19 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

„Urobil mi zo života peklo!“ Varuje Anna Fedosejevová (38) pred ruským boháčom na úteku, od ktorého si Harry (35) a Meghan (39) práve kúpili opustentné sídlo v Kalifornii, informuje portál Blesk.


Ako podnikateľ Sergej Grišin (56), tak aj princ Harry dali zbohom svojim domovinám a odišli do slnečnej Kalifornie. Princ utekal pred kráľovskou rodinou, Grišin pred zákonom. To však Harrymu zrejme nevadí, pokojne bankovému zlodejovi vysolil v prepočte viac ako 12,5 milióna eur.

A rovnako tak mu zrejme nevadí, ako sa Grišin správal k svojej manželke. „Je to nebezpečný muž, zničil mi život: domáce násilie, útoky, väzenia, hrozby mojej rodine...“ vypočítava Anna, ktorá za neho bola krátky čas vydatá. V USA ho zažalovala, že ju zbil, mieril na ňu pištoľou a vyhrážal sa jej, že ju rozseká na kusy.

Ulovila slávnu susedku Adele! Čo Meghan s novou kamoškou podniká?
Meghan Markleová (39) sa v USA rýchlo znovu udomácňuje a podľa všetkého začala pracovať na tom, aby si vytvorila okruh slávnych a mocných priateľov. Jednou z nich má byť aj jej susedka, speváčka Adele (32), s ktorou mala manželka princa Harryho... Čítať ďalej
18 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Medzitým sa vrátila do Ruska. Teraz z utajenia poskytla telefonický rozhovor magazínu The Sun. „Stále sa bojím o svoj život. Nie je múdre obklopovať sa ľuďmi ako Sergej Grišin,“ varuje Harryho a Meghan. Považuje ich za skvelý pár, ale obchod s jej exmanželom im vyčíta.

„Prosté hľadanie na Googli by ukázalo súdne záznamy s hrozivými obvineniami Sergeja. Meghan bojuje za práva žien. Neprestávaj! Každý násilník musí byť hnaný k spravodlivosti.“ Grišinovi obhajcovia obvinenia odmietajú, naopak Annu vinia, že chcela bohatého manžela iba ošklbať o majetok a pokaziť mu meno.

Kráľovná Alžbeta zamestnávala zlodeja! Ukradnuté klenoty predával na internete
Kráľovná Alžbeta II. (94) sa vždy obklopovala takým služobníctvom, ktorému mohla bez obáv dôverovať. Avšak zdá sa, že poslednú dobou nemá na výber vôbec šťastie! Alebo sa snáď zhoršuje jej odhad na ľudí? Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka