„Prídem si pre teba, budeš plakať,“ odkazuje Chuck Norris prezidentovi Lukašenkovi (VIDEO)
18 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Legendárny Chuck Norris (80) natočil krátke video - odkaz pre Alexandra Lukašenka. V ňom americký herec vyzýva bieloruského prezidenta k tomu, aby poslúchol demonštrantov a odstúpil. Inak si vraj pre neho príde a donúti ho plakať, informuje portál iDnes.


„Ahoj, tu je Chuck Norris. Chcel by som Sašovi s prezývkou Saša nula percent odkázať pár slov. Pán Šváb, vieš, že keď ja krájam cibuľu, cibuľa plače? Takže ak okamžite neprestaneš s tým, čo robíš, prídem si pre teba do jedného z tvojich sídiel a rozplačem ťa,“ varuje hollywoodsky herec v krátkom videu zverejnenom cez víkend na platforme Cameo.

Tu si môže každý nechať nahrať odkaz z úst celebrít, športovcov či známych osobností. Video Chucka Norrisa vyšlo zadávateľa podľa informácií uvedených na profile známeho herca na 300 dolárov.

Bielorusko zažíva masové protesty po tom, ako bol Lukašenko obvinený z údajného zmanipulovania výsledkov volieb. Bieloruský prezident v nedeľu pred zhromaždením svojich priaznivcov v Minsku vyhlásil, že cez rozsiahle protesty nemieni usporiadať nové prezidentské voľby.

Bielorusko bude viesť vojenské cvičenia na svojich západných hraniciach počas masových povolebných protestov
Minsk uviedol, že bude viesť rozsiahle vojenské cvičenia na bieloruských hraniciach s Poľskom a Litvou. Cvičenia budú zamerané najmä na protivzdušnú obranu, pričom sa konajú uprostred masových demonštrácii kvôli sporným prezidentským voľbám,... Čítať ďalej
17 | 08 | 2020 | Marek Molnár


V centre bieloruskej metropoly sa pritom zišli doteraz najväčšie protivládne demonštrácie za účasti 100 až 200 tisíc ľudí. Ľudia nespokojní s dianím okolo prezidentských volieb vyšli do ulíc aj v iných mestách.

Situáciu v Bielorusku Lukašenko telefonicky prejednával s ruským prezidentom Vladimirom Putinom, ktorý mu prisľúbil pomoc.



Nad Lukašenkom sa sťahujú mračná. Už aj diktátorova milenka sa mu otočila chrbtom
Po oznámení výsledkov volieb sa zdalo, že vláda diktátora Alexandra Lukašenka v Bielorusku len tak neskončí. Vlna demonštrácií však neberie konca a ukazuje sa, že pád jeho režimu môže byť bližšie, než si do tej doby prezident myslel, informuje... Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | Timotej Dudka