Koaličná rada bol búrlivá, verejnosť sa opäť nič nedozvedela
18 | 08 | 2020 I Gabriel Matta

V pondelok vo večerných hodinách sa na pôde úradu vlády zišla koaličná rada. Čo a ako prerokovali sa však verejnosť nedozvedela. 


Koaličná rada ako stranícky orgán by mala rokovať pravidelne o spoločnom postupe pri vládnutí na Slovensku. Schádzať by sa jej členovia mali podľa doterajších zvyklostí v straníckych centrálach, keďže ide o politickú platformu zmluvnej dohody medzi politickými stranami, zastúpenými v NR SR.

V pondelok večer však koaličná rada podľa dostuzpných informácií zasadala na pôde úradu predsedu vlády a o jej záveroch a priebehu navyše nikto oficiálne neinformoval. Správa o tomto stretnutí sa neobjavila ani v servise spravodajských agentúr a dokonca o nej neexistuje žiadna overená informácia ani na sociálnych sieťach.

Podľa vyjadrení Veroniky Remišovej pre televíziu TA3 však vieme, že zasadnutie koaličných partnerov bolo a bolo búrlivé. Oficiálny výstup z rokovania však chýba. O čom paktujú naši politici tak ostáva pred verejnosťou utajené. Veď to robia za naše peniaze...