Silvia Kucherenko sa vzdala svojich kačacích pyskov! Neuveríte, ako teraz vyzerá (FOTO)
17 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Svet už nikdy nebude rovnaký! „Kráľovná kačacieho pysku“ Silvia Kucherenko (38) sa dobrovoľne vzdala svojej pomyselnej koruny. Nechala si zmenšiť pery a vyzerá skvele, dokonca snáď aj o niečo mladšie, píše portál Blesk.


Modelka bola známa predovšetkým svojimi obrími perami, o ktorých ešte pred pár rokmi navyše tvrdila, že nie sú výsledkom plastickej operácie. Vraj ich môže mať každá žena, ak si bude na ústa aplikovať cibuľu. Tým dňom už ale zrejme odzvonilo.

Teraz Silvia svojim fanúšikom na sociálnej sieti vyrazila dych, keď ukázala svoju novú podobu. Po etape, kedy sa z nej stala brunetka, sa vrátila k blond. Okrem toho jej ústa už nevyzerajú ako z animáku, ale vrátila sa im ako taká prirodzenosť!

„Prvá foto po zmenšení, druhá zväčšené (prvá je teraz aktuálny stav),“ podotkla Kucherenko.



Asi ale nečakala takú vlnu reakcií. Všetci ju okamžite zaplavili chválou a dokonca jej písali, že takto vyzerá o desať rokov mladšie. „Ani úzke pery, ani veľmi veľké, asi taký stred je naj,“ raduje sa teraz blondínka a zdá sa, že je so sebou konečne spokojná.

Keď totiž dostala od fanúšikov otázku, aký detail by na sebe ešte zmenila, priznala nasledujúce: „No neviem, asi nič. Nemyslím si, že som dokonalá, ale vylepšovať by sme sa mohli nonstop, lenže na čo?“

Dokonca uznala, že v minulosti sa oddávala zbytočným extrémom. „S perami som teraz maximálne spokojná. Mali ste pravdu, boli naozaj väčšie, než by sa patrilo,“ dodala modelka.

Silvia Kucherenko čelí stalkerovi: Oplzlé správy a vyhrážky smrťou!
Slávni majú zástupy oddaných fanúšikov. Neškodné správy sem tam vystrieda nevyžiadaná fotka, ktorá mohla ostať radšej v súkromnej zbierke, občas však niekto zájde za hranicu prirodzeného obdivu. Silvia Kucherenko (37) priznala, že jej osobný... Čítať ďalej
15 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


O tom, ako zmenšenie pier dosiahla a či v tom zohrala opäť rolu cibuľa či iná zelenina, už ale neprezradila. Podľa odborníkov však išlo o zákrok, kedy sa výplň pier rozpustí špeciálnym prípravkom.

„Aplikácia je minimálne bolestivá a podobá sa aplikácii botoxu. Ide o vodný roztok hyaluronidázy. Toxické účinky enzýmu nie sú známe, ale neaplikujú sa deťom, tehotným ženám a ľuďom, ktorí trpia precitlivenosťou na tento enzým,“ prezradila webu Topky.sk Michaela Rujáková, majiteľka estetickej kliniky.

Nahý súboj „úhlavných kamarátok“ Dary Rolins a Simony Krainovej: Ukázali úplne všetko!
Pár rokov pred päťdesiatkou sa Dara Rolins (47) a Simona Krainová (47) rozhodli svetu ukázať, že ženy v ich veku ešte rozhodne nepatria do starého železa a môžu sa fotiť i v Evinom rúchu, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka