Kat zo SuperStar zmäkol! Haberu najnovšie dojala jeho už plnoletá dcéra Ella
17 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Prostredný potomok muzikanta Paľa Haberu (58), dcéra Ella, oslávila osemnáste narodeniny. Kým vďaka dcére Zuzane z prvého manželstva je Habera už dedom, druhá dcérka ešte len vykročila do plnoletosti, píše portál Blesk.


Z dievčatka s dlhými blond vláskami, ktorá bola maminou malou kópiou, sa stala rebelka s krátkym zostrihom a tmavou farbou vlasov. Ella, Haberova druhá dcéra, oslávila 18 rokov.



Mamička Daniela Peštová má síce blond dlhé vlasy a vyšportovanú postavu, jej dcéra si však išla vlastnou cestou. „Ella je mačka! Konečne niečo iné než ďalšia plastiková barbie. Prirodzená krása sa tomu hovorí - pre tých, čo sa pozastavujú nad krátkymi vlasmi,“ okomentovala snímku jedna z fanúšičiek Haberu.

Toho navyše všetci poznajú hlavne ako drsného kata z poroty SuperStar, a tak isto spoznali, že v civile a súkromí je predsa len trochu iný. Obyčajný otec, ktorý sa raduje zo svojich ratolestí, ale má predsa len pocit, že rastú možno až moc rýchlo.

Dcéra Paľa Haberu drsne o svojom otcovi: Toho mena by som sa najradšej navždy zbavila!
Byť potomkom známej osobnosti nie je zjavne zakaždým výhra v lotérii. Svoje o tom vie napríklad dcéra populárneho hudobníka a porotcu SuperStar Paľa Haberu (58), píše portál Aha! Čítať ďalej
11 | 08 | 2020 | Timotej Dudka