Nahý súboj „úhlavných kamarátok“ Dary Rolins a Simony Krainovej: Ukázali úplne všetko!
16 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Pár rokov pred päťdesiatkou sa Dara Rolins (47) a Simona Krainová (47) rozhodli svetu ukázať, že ženy v ich veku ešte rozhodne nepatria do starého železa a môžu sa fotiť i v Evinom rúchu, informuje portál Blesk.


Kým je Dara Rolins celý život posadnutá športom a vypracované brucho ako ona má máloktorá žena, Simona Krainová sa do behania a cvičenia problematických partií oprela asi až pred dvoma rokmi. Českej modelke sa už spevnila postava, a tak vlani na Zanzibare nafotila nahé fotky, z ktorých vznikol kalendár F*ck the Age (v preklade Kašlať na vek).

„Mala som trochu strach z toho, že ma ľudia odsúdia, že sa v mojom veku fotím nahá. Som totiž dosť hanblivý človek. Ale zatiaľ mám len kladné reakcie. Chcela som ženám ukázať, že keď sa chce, tak ide aj v 46 rokoch mať pevnú postavu. Samozrejme je za tým drina a odriekanie, ale inak to nejde,“ priznala Simona. A je pravda, že jej fotky od fotografa Lukáša Dvořáka samozrejme vyvolali rozruch.



A inak tomu nieje ani u najnovších fotiek speváčky Dary Rolins, ktorá sa pre zmenu vyzliekla na Bali.

„Celé to vzniklo dosť spontánne, čím chcem povedať, že nebolo v pláne fotiť sa nahá. Išlo o autentický moment, kedy sme počas veľmi pohodového fotenia spolu s mojím tímom strávili pár dní. Ako keď ste na dovolenke, ste uvoľnení a neriešite, kto sa pozerá, pretože ste v kruhu blízkych priateľov,“ zverila sa Dara o snímkach, ktoré boli pôvodne určené iba pre jej súkromný archív. Po dlhých debatách s fotografom ich však nakoniec zverejnil magazín Grade.



Kedysi veľmi blízke priateľky sa skutočne ani v zrelom veku nemajú za čo hanbiť, hoci sú už obe matkami. Na ich krivky je skutočne radosť pozerať. Ktorej sa akty podarili viac, to už posúďte sami!

Dara Rolins o nahých fotkách: „Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým!“
Speváčka Dara Rolins (47) všetkým vyrazila dych, keď zverejnila fotky, na ktorých je v Evinom rúchu, a ukázala toho viac, než kedykoľvek predtým. Proti prípadnej kritike je však blondínka už dopredu obrnená a odkazuje všetkým: „Som žena a baví ma... Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka