Kráľovná Alžbeta zamestnávala zlodeja! Ukradnuté klenoty predával na internete
16 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Kráľovná Alžbeta II. (94) sa vždy obklopovala takým služobníctvom, ktorému mohla bez obáv dôverovať. Avšak zdá sa, že poslednú dobou nemá na výber vôbec šťastie! Alebo sa snáď zhoršuje jej odhad na ľudí?


Nedávno dostal jeden z členov služobníctva kráľovnej padáka, pretože sa zistilo, že priamo v paláci bral drogy, pripomína portál Blesk. U bodyguarda sa našiel kokaín aj ketamín, čo asi kráľovná nevidela veľmi rada.

Teraz ale rieši ďalší problém, pretože v paláci musela zasiahnuť polícia. Tá zatkla muža (37) z personálu, starajúceho sa o celkový chod domácnosti. Ten zrejme nebral svoju prácu pre britskú kráľovskú rodinu ako nesmiernu poctu, ale skôr ako príležitosť niečo ukradnúť a zbohatnúť.

Drogy v kráľovskom paláci: Kokaín a ketamín u bodyguarda samotnej kráľovnej Alžbety!
Ako keby nemala britská kráľovná Alžbeta II. (94) dosť starostí so škandalóznou knihou, ktorá má znehodnocovať manželku jej vnuka Harryho (35), teda herečku Meghan Markleovú (38). Vrásky jej teraz prirába jeden z jej elitných bodyguardov, u ktorého... Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


V Buckinghamskom paláci postupne začali miznúť niektoré drahocenné predmety - napríklad okuliare s vyrytým nápisom, zákazkové rámy obrazov s odznakom princa Harryho a remeselne spracované písacie potreby. Dokonca sa „stratila“ vzácna medaila, ktorú následne polícia objavila na online bazáre eBay. Zlodej ju ponúkal za 350 libier.

Keďže tento plán na zbohatnutie nebol najmúdrejší, netrvalo dlho a muž bol zadržaný. Polícia ho zatkla a teraz ho vypočúva. Ako odhalili jeho sociálne siete, často sa chválil tým, že navštevuje rôzne sídla kráľovskej rodiny. S tým už je teraz ale zrejme koniec!

„Nie je mu to vôbec podobné,“ divila sa nad činmi muža jeho teta pre Daily Mail. „Pracoval v paláci šesť rokov, ale neviem, čo tam presne robí,“ dodala.

Kráľovná si tak bude asi musieť nabudúce dávať lepší pozor na to, koho zamestnáva.

A je to vonku: 4 slová, ktorými William naštval Harryho navždy!
Už dlho sa rieši vzťah kráľovských bratov Williama (38) a Harryho (35). Zatiaľ čo predtým si boli blízki, teraz medzi nimi panuje napätie, za čo údajne môže tak trochu Harryho láska Meghan (39). Teraz vyšlo najavo, aké štyri slová vlastne bratov... Čítať ďalej
15 | 08 | 2020 | Timotej Dudka