Dara Rolins v šoku: Pozitívny test na koronavírus jej skomplikoval vystúpenie!
15 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Dara Rolins (47) sa radovala, že sa jej pracovný život vracia do starých zabehnutých koľají, ale jej radosť netrvala dlho! Jedna z jej tanečníc je totiž pozitívna na Covid-19, informuje portál Blesk.


Speváčka bola so svojimi tanečnicami hviezdou finálového večera Miss Slovensko, ktorý sa konal 14. augusta a od 20:30 ho v priamom prenose odvysielala TV JOJ. Dara, ktorá počas vystúpenia šokovala svojou vizážou, však musela odohrať koncert bez jednej z tanečníc.

„Dnes boli pozitívne testované dve tanečnice, ktoré majú vystupovať na živom prenose Miss Slovensko 2020. Jedna tanečnica je od Dary Rolins, s ktorou tiež prichádza do styku na tréningoch. Ďalšia tanečnica bola taktiež v úzkom kontakte na tréningoch s viacerými kolegyňami, ktoré majú vystupovať,“ napísal server Pluska.sk.

Dara Rolins v plavkách: Takto trávi čas doma! (FOTO)
Vypracovanú postavičku vystavuje na obdiv aj doma. Dara Rolins (47) v plavkách popiera všetky zákony starnutia! Do vzhľadu budúcej päťdesiatničky má táto kráska veľmi ďaleko. Doma sa za tvrdú drinu v posilňovni odmení pravým šampanským, píše portál... Čítať ďalej
11 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Kvôli zvýšenej bezpečnosti nechala spoločnosť LGM, ktorá Miss Slovensko organizuje, počas uplynulých dní testovať takmer 150 osôb realizačného štábu, ktoré mali nastúpiť na miesto konania priameho prenosu. Všetkým finalistkám aj produkčnému tímu vyšli testy negatívne. Čo sa týka účinkujúcich, vďaka včasnému testovaniu na Covid-19, ešte pred spoločnými skúškami, sa nám podarilo zachytiť niekoľko prípadov, ktoré boli bohužiaľ pozitívne. Na priamy prenos samozrejme nenastúpia. Chceme všetkých uistiť, že nikto z týchto ľudí neprišiel do priameho kontaktu ani s finalistkami Miss Slovensko, ani s ľuďmi, ktorí na priamom prenose pracujú. Všetky verejné skúšky boli totiž naplánované až po vykonaní jednotlivých testov,“ zareagovali organizátori súťaže krásy, ktorí až do poslednej chvíle zvažovali, ako bude súťaž prebiehať.

„Z dôvodu ochrany vášho zdravia a prevencie ochorenia Covid-19 bohužiaľ musíme oznámiť, že Miss Slovensko sa bude konať bez prítomnosti divákov v sále. Priamy prenos MISS SLOVENSKO odvysiela TV JOJ 14. 8. 2020 od 20:30. Prosím, podporte naše finalistky. Srdečne ďakujem. Michael Kováčik, riaditeľ súťaže.“

„Testy sme si museli urobiť všetci, celý môj tím, takže samozrejme aj ja. My sme v pohode, ale jedna z nás ide dnes na testy ešte raz. Uvidíme... Mrzí nás to všetkých, ale pravidlá dnešnej doby sú jasné. Uvidíme, občas sa stane, že sa test v druhej fáze nepotvrdí. Tak či tak, ja do Bratislavy určite dorazím,“ sľúbila speváčka.

Lucie Bílá prehovorila o svojom ex: Sme 20 rokov v dennom kontakte! Kvôli čomu?
Speváčka Lucie Bílá (54) má dosť naponáhlo, okrem spevu sa venuje aj rôznym iným činnostiam a charitatívnym akciám, a dokonca dohliada aj na rekonštrukciu vlastného divadla. Teraz však priznala, že je kvôli tomu v dennom kontakte so svojím... Čítať ďalej
14 | 08 | 2020 | Timotej Dudka