Takto reagoval princ Harry, keď videl Meghan prvýkrát!
13 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Keď princ Harry predstavil svoju nevestu, svet sa do Meghan Markleovej rýchlo zamiloval. Je pravda, že čím dlhšie bola vojvodkyňa na očiach, tým viac problémov sa v jej živote objavilo, ale je spravodlivé podotknúť, že prvý dojem bol ohromujúci a inak to nebolo ani na prvom rande, píše portál Vipshow.


Princ Harry a Meghan mnohokrát zaspomínali na svoje prvé stretnutie a neskrývali skutočnosť, že to medzi nimi veľmi rýchlo zaiskrilo. Hovorí sa, že sa princ a herečka sa prvýkrát stretli na slepom rande a nevedeli o sebe nič. Možno práve preto pristupovali k tomuto vzťahu s výnimočnou otvorenosťou a rýchlo si uvedomili, že majú viac spoločného, ​​než by mohli očakávať.

Vzťah medzi Harrym a Meghan oficiálne začal v novembri 2016. O rok neskôr princ oznámil zásnuby a v máji 2018 sa oženili v kaplnke svätého Georgea vo Windsore. Od tej doby sa toho veľa zmenilo - pár sa dokázal vzdať svojho postavenia v monarchii a presťahoval sa najskôr do Vancouveru a potom do Los Angeles, kde žijú doteraz.

Princ Charles v šoku: Nečakal, že sa tieto informácie objavia v Česku!
Princa Charlesa zrejme prekvapilo, aké informácie k nemu doputovali až z Českej republiky. Práve v týchto dňoch totiž vyšlo najavo, že sa u našich susedov chystá kniha, ktorá pojednáva aj o kráľovskej rodine. Ako na to následník trónu... Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Teraz autori novej biografie páru Nájdenie slobody uvádzajú svetu, ako vyzeralo ich prvé stretnutie.

„Keď Harry vošiel do miestnosti a videl Meghan, skoro stuhol. Vedel, že je krásna. Videl fotky na jej instagramovom účte a online, ale osobne bola ešte úžasnejšia,“ píše sa v knihe.

Meghan rýchlo presvedčila Harryho, že je pre neho dokonalou partnerkou. Keď pár krátko po tom, ako sa stretli, odišiel do Botswany, herečka ho uchvátila svojím prístupom k životu.

Kráľovská rodina potajme urobila poslednú bodku za Meghan s Harrym!
Málokto si to všimol, fanúšikovia ale nespia a niektorým z nich neunikne žiadna zmena. Kráľovská rodina sa rozhodla urobiť poslednú bodku za vojvodkyňou Meghan a princom Harrym, ktorí jej dali zbohom už pred pol rokom. Oboch totiž navždy zmazala,... Čítať ďalej
13 | 08 | 2020 | Timotej Dudka