Rockera Petra Jandu prenasledujú živly: Po zosuve pôdy ho postihla ďalšia pohroma!
13 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Čo príde do tretice? Lídra kapely Olympic Petra Jandu (78) počas tohto leta prenasledujú besniace živly! Najskôr riešil miliónové škody spôsobené veľkou vodou, teraz zase priamo doma skazu po víchrici, informuje portál Blesk.


Už v polovici júna prívaly vody po prietrži mračien strhli vo Valašsku stenu pri penzióne, ktorý patrí do majetku legendárneho českého rockera. Voda vtedy narobila obrovské škody na majetku.

„Bolo to peklo, hrôza, valila sa na nás zrazu Niagara,“ opisoval rocker. Voda strhla múr a zaplavila pivnicu, garáž a dvor ich penziónu Nivy v Bielych Karpatoch. Škody boli vyčíslené na viac ako milión českých korún.

Dalibor Janda zúri: Zneužili jeho meno k podvodu!
Takto naštvaný nebol dlho! Organizátor bez súhlasu Dalibora Jandu (67) vyberal peniaze na festivalovú akciu v Mariánskych Lázních. Fanúšikovia hladní po koncerte známeho speváka kupovali lístky ako diví. Teraz však nevedia, či sa im peniaze niekedy... Čítať ďalej
12 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Pár týždňov nato mu prírodné živly predviedli znova, čo dokážu! Peter s manželkou Alicou (38) a dcérou Martou (46), ktorá má chatu pri otcovom dome v Propasti v blízkosti Stříbrné Skalice, v pondelok pozorovali, ako sa vonku za búrky ženú všetci čerti! „A zrazu prásk!“ Opísal situáciu Janda .

Časť obrovského kanadského buka, ktorý na záhrade rástol deväťdesiat rokov, sa zrútila na plot a na vedenie elektriny! „Našťastie smerom von, nie do záhrady,“ opísal nehodu Peter.

Celá dedina sa ocitla razom bez prúdu. Prišli privolaní hasiči a porezali spadnutý kmeň. „V noci dorazili elektrikári a opravili to. Veľké vďaka obom zložkám,“ vyjadril vďaku líder skupiny Olympic.

Pred rozvodom s Prachařom opäť „zamilovaná“: Agáta má zas nového priateľa!
Hoci je stále vydatá, už sa zas opaľuje v spaľujúcich pohľadoch novej lásky! Agáta Hanychová (35) je zamilovaná do filmového producenta Tomáša (43), informuje portál Blesk. Čítať ďalej
12 | 08 | 2020 | Timotej Dudka