Netopier Bat si potreboval zdriemnuť - rovno na policajnej stanici
13 | 08 | 2020 I Ivan Brožík

V Ludwigsburgu sa malý lietajúci cicavec prepašoval na policajnú stanicu, bol zjavne vyčerpaný. Tak si proste "schrupol" zavesený na vypínači.




Foto: Polícia Ludwigsburg


“Nový kolega Batman?” To bola podľa správy magazínu Der Spiegel prvá asociácia prítomnej policajtky. Miestna polícia ďalej informovala, že službukonajúca strážnička si najskôr myslela, že ide o žart unudených kolegov. V podstate okamžite si však uvedomila, že je to skutočný netopier, a to zjavne mimoriadne vyčerpaný jedinec

Keďže na policajných staniciach v Nemecku je spánok úradne zakázaný, musel sa mu podrobiť aj Bat. Polícia v Ludwigsburgu informovala, že seržantka mimoriadne ohľaduplne a opatrne vyprevadila spáča cez okno kancelárie na strechu budovy.

Podľa hovorcu miestnej polície k nezvyčajnej návšteve došlo ešte na koncom júla, polícia však ”prípad” zverejnila až teraz, pretože údajne hľadala vysvetlenie, ktoré by uspokojilo aj zanietených ochrancov prírody.

Lovec UFO tvrdí, že v Južnej Karolíne objavil „mimozemské podzemné základne“
Samozvaný expert na UFO Scott Waring tvrdí, že objavil vchody do piatich rôznych podzemných základní v Južnej Karolíne. Podľa neho údajné základne majú tajné chodby, ktoré vedú k moru. Čítať ďalej
13 | 08 | 2020 | Ivan Brožík