Pozrite sa, ako si zápasník Attila Végh užíva rolu otca!
10 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

MMA zápasník, šampión a premožiteľ Karlosa Vémolu (35). Tak je verejnosti známy Attila Végh (34). V súkromí je ale skromným drsňákom a hrdým otcom. Tým sa stal tento rok v januári, keď jeho žena Natália priviedla na svet prvorodeného syna, ktorý dostal meno Attila, informuje portál Super.






Od tej doby si známy bojovník užíva čas s rodinou . „Po narodení syna som častejšie doma. Teším sa, že idem za svojou rodinou. Musím ale priznať, že ja som sa vždy tešil aj na Natálku, aj keď sme ešte nemali syna. Čo sa týka Attilku, tak mám doma teraz iné povinnosti, ale tie sú pre mňa vzácne a užívam si ich,“ povedal Attila, ktorý sa pochválil aj spoločnými snímkami s chlapčekom.



Malému synovi v poslednej dobe s manželkou podriaďujú všetko. Végh sa totiž priznal, že tohtoročné leto strávi práve kvôli Attilkovi doma.

„Na dovolenku tento rok nepôjdeme a to jednak kvôli malému Attilkovi, pretože je ešte naozaj malinký, a tiež kvôli tej aktuálnej situácii. Leto si budeme tento rok užívať doma,“ zveril sa Végh, ktorý ale ani tak nezanevrie na tréningy.

Hrdý otec Attila Végh ukázal detskú izbičku pre syna: V tomto kráľovstve bude vyrastať Attila junior!
Manželka Attilu Végha Natália porodila minulý týždeň bojovníkovi MMA synčeka Attilu. Pyšní rodičia sa pochválili fotkou z pôrodnice a ukázali aj detskú izbičku pre svoje princátko. Natália a Attila ho farebne vyladili k dokonalosti. Je otázkou, či... Čítať ďalej
13 | 01 | 2020 | Žaneta Hurbanová


„Trénovať chodím stále. Každý deň som v našom gyme Spartakus Fight Gym. MMA je môj život, ja ten šport milujem, takže by som bez neho nemohol byť, ale môžem sa venovať aj iným veciam, a to predovšetkým rodine. Keď som v príprave na zápas, tak sa môj život zmrští len na tréning, jedlo, spánok,“ vysvetlil Attila, ktorý sa 12. septembra objaví na pódiu v rámci galavečera Noc s legendou, kde bude rozprávať nielen o svojej hviezdnej kariére, ale aj živote zápasníka.

„Veľmi sa teším na fanúšikov, už mi veľmi chýbali. Navyše v Brne sú veľmi dobrí bojovníci. Je to veľmi silné mesto. Bude to skvelá show a som hrozne rád, že mojím hosťom bude number 1 československý fighter našej váhovej kategórie Jiří Denis Procházka,“ prezradil zápasník, ktorý Procházkovi pri jeho premiére v UFC fandil pri televízii.

Pyšná mamička Monika Bagárová: Ako je možné, že jej dvojmesačná dcérka už zarába?
Sú to ešte len dva mesiace, čo prišla na svet Rumia, dcéra Moniky Bagárovej a zápasníka Makhmuda Muradova. Sympatická speváčka teraz prezradila, že rodina už vďaka malému dievčatku zarába. Ako je to možné? Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Timotej Dudka