Simon Cowell si počas jazdy na elektrickom bicykli poranil chrbát
09 | 08 | 2020 I SITA/AP

Nekompromisný porotca v súťažiach American Idol, The X Factor a Britain's Got Talent podstúpil operáciu.


Anglický hudobný magnát Simon Cowell si počas jazdy na svojom novom elektrickom bicykli poranil chrbát. Jeho hovorca uviedol, že v sobotu večer mal podstúpiť operáciu.

Šesťdesiatročný rodák z Londýna spadol na záhrade svojho domu v Malibu v Kalifornii. Následne ho previezli do nemocnice, pričom lekári uviedli, že by sa mal vyliečiť.

Simon Cowell sa stal verejne známym najmä ako porotca v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV a hudobného vydavateľstva Syco Music, ktoré stojí napríklad za britsko-írskou formáciou One Direction.

Vytvoril tiež medzinárodnú opernú pop-vokálnu skupinu Il Divo. V rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa magazínu Time.

Šokujúci paradox: Jiří Krampol tesne pred smrťou svojej Hanky natáčal filmový pohreb manželky!
To, čo teraz herec zažíva v reálnom živote, pár dní pred smrťou milovanej manželky Hany ​​Krampolovej († 59) už prežil. Jiří Krampol (82) manželku už raz pochoval. Uložil do rakvy a vyprevadil do krematória, píše portál... Čítať ďalej
09 | 08 | 2020 | Timotej Dudka