Tipos podpísal s Fun rádiom zmluvu za 240-tisíc, tvrdí Drucker (aktualizácia)
08 | 08 | 2020 I SITA

 Štátna lotériová spoločnosť Tipos podpísala s Fun rádiom zmluvu o reklamnej spolupráci na sumu 240-tisíc eur.


Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa mimoparlamentnej strany Dobrá voľba Martina Šoltésová. Zmluva o reklamnej spolupráci garantuje, že Fun rádio dostane uvedenú sumu do konca roka, prípadne kým neodvysiela reklamné spoty v uvedenej hodnote.

Vlastníkom Fun rádia je súčasný predseda Národnej rady SR Boris Kollár (Sme rodina).

Snem hnutia OĽANO by sa mal konať v novembri
Snem vládneho hnutia OĽANO by sa mal konať v novembri tohto roka. TASR to potvrdil Martin Kalužák z mediálneho tímu hnutia. Ešte nie je jasné, či sa bude na sneme voliť predseda, záleží to od programu, ktorý sa podľa Kalužáka definitívne dotvorí v... Čítať ďalej
08 | 08 | 2020 | TASR


Podľa predsedu Dobrej voľby Tomáša Druckera ide o podozrivú zmluvu, pretože Fun rádio doteraz žiadnu zmluvu s Tiposom nikdy predtým nepodpísalo. Stopercentným vlastníkom národnej lotériovej spoločnosti je ministerstvo financií, teda štát.

„Mimochodom v minulosti Tipos nikdy s Fun rádiom zmluvu o vysielaní spotov nemal. Zadarilo sa až teraz. Nepochybujem v súlade s ‚myslím srdcom' - ‚Boris pomáha' hlavne sebe,“ uviedol exminister zdravotníctva na sociálnej sieti.

Aktualizované 8.8 o 13.50. hod:

Podľa tlačového oddelenia hnutia Sme rodina sa Boris Kollár vyjadrí k celej situácií v pondelok. „Predseda Národnej rady SR Boris Kollár sa k danej téme komplexne vyjadrí v pondelok, nakoľko musíme osloviť súkromnú spoločnosť Fun rádio. Zatiaľ však môžeme povedať, že ide o štandardný postup v rámci reklamy, pričom sú to finančné prostriedky, ktoré sú alokované na reklamu aj v iných rádiách vzhľadom na ich podiel na mediálnom trhu,” uviedlo hnutie v reakcii pre agentúru SITA.

Karel Gott doháňal ženy k slzám: Toto s nimi robil!
Hana Zagorová a Karel Gott spoločne naspievali mnoho piesní. Obaja tiež kraľovali v ankete Zlatý slávik. Práve vďaka nej sa spolu pred rokmi zoznámili, na čo zaspomínala populárna speváčka, ktorá tiež prezradila, ako to mal legendárny Kája so... Čítať ďalej
08 | 08 | 2020 | Timotej Dudka