Kvôli Trumpovi trpím depresiami v karanténe, tvrdí Michelle Obamová
08 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Bývalá prvá dáma USA Michelle Obamová (56) sa vo svojom podcaste zverila, že počas karantény zažíva ľahšiu formu depresie. Podľa nej za to môžu obmedzenia kvôli koronavírusovej pandémii, ale aj vývoj v spoločnosti či súčasný prezident Donald Trump, informuje portál iDnes.


„Boli chvíle, kedy som sa v karanténe cítila naozaj zle. Čo sa duchovnej stránky týka, toto nie je práve najlepšia doba. Viem, že sa práve stretávam s istou formou miernej depresie,“ priznala manželka bývalého amerického prezidenta.

Michelle Obamová tiež vyhlásila, že príčinou depresií nie je len domáca izolácia, ale hlavne súčasné dianie v USA, smrť George Floyda, ktorý zomrel po zásahu belošským policajtom, a následná reakcia Donalda Trumpa a jeho garnitúry voči protestom.

Trump tvrdí, že vakcína proti Covid-19 bude možno hotová už pred novembrovými voľbami
Americký prezident Donald Trump prišiel so zaujímavým odhadom pre dokončenie vakcíny proti Covid-19 a naznačil, že by mohla byť pripravená „oveľa skôr“ pred koncom roka, dokonca ešte pred novembrovými voľbami, informuje portál... Čítať ďalej
07 | 08 | 2020 | Marek Molnár


Michelle neskôr na sociálnych sieťach svojim priaznivcom oznámila, že sa nemusia báť o jej zdravie.

„Po prvé, som v poriadku. Nie je dôvod obávať sa o mňa. Ako som povedala v rozhovore s Michele Norrisovou, myslím na ľudí, ktorí vonku riskujú za nás. Ide o lekárov, sestry a pracovníkov v prvej línii vo všetkých odvetviach. Myslím na učiteľov, študentov a rodičov, ktorí sa snažia prísť na to, ako to bude na jeseň. Myslím na ľudí, ktorí protestujú a zasadzujú sa za trochu viac spravodlivosti v našej krajine,“ napísala Obamová na Instagrame.



Dodala, že zatiaľ stále nemá pocit bezpečia, aký by v USA mali mať všetci. Taktiež vyzvala ľudí, aby sa ozvali svojim príbuzným, známym a kamarátom, ktorí by sa mohli cítiť osamelí.

Desiatky rokov som bol závislý na drogách, priznal herec z Harryho Pottera
Jason Isaacs (57) sa preslávil hlavne ako čarodejník Lucius Malfoy vo filmoch o Harrym Potterovi. Britský herec si väčšinu života striktne stráži svoje súkromie. Vďaka tomu fanúšikovia ani väčšina jeho kolegov nepostrehli, že desiatky rokov zápasil... Čítať ďalej
07 | 08 | 2020 | Timotej Dudka