Vykúpil stieracie losy v okolí a stal sa milionárom!
03 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Táto rozprávka by sa zrejme volala Ako chudobný údržbár trávnikov ku šťastiu prišiel! Američan Kevin Clarke už mal dosť životného mizéria. Obišiel štyridsať obchodov, kde vykúpil stieracie žreby. Výsledok? Výhra 5 miliónov dolárov, informuje portál Aha!


Kevin žije v Severnej Karolíne a stieranie losov je jeho vášňou. Minulý štvrtok sa z rádia dozvedel, že v hre Mega Cash zostáva na predajniach jediný top los a rozhodol sa ísť šťastiu naproti. Obišiel štyridsiatku obchodov, kde vykúpil všetky žreby, na ktoré natrafil. Bláznivý nápad mu vyšiel! Jeden z losov bol totiž výherný a Clarke sa dočkal jackpotu vo výške 5 miliónov dolárov.

Migranti si v Londýne založili tábor hneď vedľa prestížneho päťhviezdičkového hotela Hilton
Ako sa vysporiadať s bezdomovcami, to rieši asi každé väčšie mesto. V Európe si už niektoré mestá musia začať klásť otázku, čo s migrantmi. Originálne to vyriešili v Londýne, kde si na ulici Park Lane rozložila tábor skupinka prisťahovalcov, ktorá... Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


„Najprv som tie žreby skenoval mobilom, ale zrazu som dostal upozornenie, že sa mám dostaviť k predajcovi. Nemohol som tomu uveriť a začal som zúrivo škriabať. Potom som sa začal triasť a nakoniec som sa rozplakal,“ zveril sa Clarke v krátkom rozhovore pre spoločnosť North Carolina Education Lottery, ktorá lotériu prevádzkuje.

Namiesto pozvoľného vyplácania jackpotu si vybral, že chce vyplatiť celú sumu naraz. Namiesto piatich miliónov dolárov tak získal milióny tri. „Som prostý muž, sekám trávniky. Ale vždy som sa zaujímal o obchod s nehnuteľnosťami, takže môj plán je teraz investovať do tohto trhu,“ uviedol na otázku, čo s výhrou urobí.

Emeritný pápež Benedikt XVI. trpí infekčným ochorením a je veľmi krehký
Emeritného pápeža Benedikta XVI. postihla infekčná kožná choroba a je "mimoriadne krehký". V rozhovore pre pondelkové vydanie denníka Passauer Neue Presse to uviedol Benediktov životopisec Peter Seewald. Čítať ďalej
03 | 08 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR