AKTUÁLNE: Muž v obchodnom centre v Kyjeve hrozí odpálením bomby. Polícia vyjednáva
03 | 08 | 2020 I Marek Molnár

Podľa ukrajinských predstaviteľov polícia teraz vyjednáva s mužom, ktorý tvrdí, že pri sebe má výbušné zariadenie a nachádza sa v ukrajinskom obchodnom centre, informuje portál RT.


Neidentifikovaný muž vošiel do banky nachádzajúcej sa v obchodnom centre Leonardo a oznámil, že má v batohu bombu. Nariadil zamestnancovi banky aby zavolal políciu, informoval ukrajinský námestník ministra vnútra Anton Geraščenko.

Polícia sa vrhla na miesto činu a začala vyjednávať s mužom. Zamestnanci banky utiekli z kancelárie, ale ich šéf sa rozhodol zostať v budove.



Od ľudí sa požaduje, aby sa vyhli tejto oblasti.

Minulý mesiac vzal iný ozbrojenec v západnom ukrajinskom meste Lutsk okolo 20 rukojemníkov. Neskôr prepustil zajatcov, keď prezident Volodymyr Zelenskyj vyhovel jeho požiadavke, aby verejne podporil dokument „Earthlings“, americký dokument z roku 2005, ktorý rozprával Joaquin Phoenix o ľudskom použití zvierat. Polícia potom dokázala úspešne odzbrojiť a zadržať rukojemníkov.

Sýria obvinila USA z „kradnutia“ ropy
Sýrska vláda obviňuje USA z „kradnutia“ ropných rezerv krajiny, o ktorých Washington tvrdil, že ich chráni pred teroristami, pričom americkí zákonodarcovia pripustili, že podpísali dohodu s kurdskými povstalcami, informuje portál... Čítať ďalej
03 | 08 | 2020 | Marek Molnár