Zdena Studenková sa stala terčom krutých žartov
02 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Legendárna herečka Zdena Studenková (66) sa starnutiu bráni zubami nechtami, a to aj pomocou kliník estetickej chirurgie. Bohužiaľ však v očiach divákov je jej márnivosť k smiechu a dôvodom k najrôznejším vtipom a narážkam, píše portál Blesk.


Herečka Zdena Studenková patrí medzi dámy, čo sa nehodlajú zmieriť so svojím biologickým vekom. Proti známkam starnutia na svojej tvári (a nielen na tvári) bojuje za pomoci plastickej chirurgie. Spôsob, akým sa bráni prirodzenému plynutiu času, sa ale stáva terčom mnohých ukrutných žartov šíriacich sa po internete. Do Zdenky sa teraz neznámi „vtipálkovia“ naviezli skrz Wikipédiu.

Tento portál, kde sa nachádzajú viac menej podrobné informácie o známych tvárach, krajinách, mestách alebo historických udalostiach, totiž dáva prakticky komukoľvek možnosť robiť úpravy o danej téme. A niekomu sa zdalo náramne vtipné, že by upravil životopis nestarnúcej Studenkovej, na ktorej adresu na tejto webovej stránke zaznievajú napríklad žartíky typu, že jej diplomová práca je napísaná hieroglyfickým písmom na hlinenej doštičke. A v tomto duchu sa potom nesie jej „nový“ životopis.

V 66. rokoch rozšíri rodinu? Zdenka Studenková prekvapila samú seba!
Hoci Zdena Studenková, ktorá nedávno oslávila 66. narodeniny, rozhodne nevyzerá na svoj vek, napriek tomu by bolo tehotenstvo v jej prípade naozaj veľkým prekvapením. Stačila jedna chyba, kvôli ktorej vyšli na povrch informácie o tom, že je herečka... Čítať ďalej
30 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


„Zdena Studenková (narodená 2 000 pred naším letopočtom, Jeruzalem) je slovenská matka 2 detí: Adama a Evy, doživotná priateľka Kleopatry, dizajnérka interiérov a exteriérov pyramíd v Egypte, objaviteľka Atlantídy“ atď.

Ak niekto na jej stránku zavítal a nevedel, ktorá bije, musel byť poriadne zmätený. Zo Studenkovej, ktorá aktuálne žiari v zábavnej show Inkognito, sa takmer stal druhý Chuck Norris (80). Ten je povestný najmä vďaka vtipom na jeho neuveriteľné schopnosti tvrďasa.

Neskôr si zrejme administrátori spomínaného webu uvedomili, že došlo k nemiestnym žartom alebo na vymyslené údaje o známej herečke boli upozornení, a tak všetko opravili. Dnes už tam tak drsné žartíky neuvidíte. A je to pravdepodobne dobre, pretože pani Studenkovú, ktorá na svoj vek rozhodne nevyzerá, by takýto humor určite nepotešil. Možno si z nej niektorí ľudia uťahujú, jej fanúšikovia však zastávajú názor, že jej títo recesisti len závidia jej úspech, konto a vlastne aj to, ako skvele vzdoruje svojmu seniorskému veku.

Statočná hviezda spravodajstva Aneta Parišková opäť na onkológii: Rakovina je stále silnejšia!
Po štvrtej sérii chemoterapie sa moderátorka Aneta Parišková (46) tešila, že už je s bojom u konca, ale bohužiaľ nie je. Opäť nastúpila do Národného onkologického ústavu a podstupuje piate kolo chemoterapie, informuje spravodajský portál... Čítať ďalej
02 | 08 | 2020 | Timotej Dudka