Statočná hviezda spravodajstva Aneta Parišková opäť na onkológii: Rakovina je stále silnejšia!
02 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Po štvrtej sérii chemoterapie sa moderátorka Aneta Parišková (46) tešila, že už je s bojom u konca, ale bohužiaľ nie je. Opäť nastúpila do Národného onkologického ústavu a podstupuje piate kolo chemoterapie, informuje spravodajský portál Blesk.


Moderátorská hviezda spravodajstva TV JOJ sa s rakovinou bije statočne a na kolená sa len tak zraziť nenechá! Veď len dva mesiace po diagnostikovaní rakoviny lymfatických uzlín ju diváci mohli vidieť na obrazovkách televízie, ako v plnom pracovnom nasadení opäť moderuje hlavnú spravodajskú reláciu. Na istý čas však Parišková z obrazoviek opäť zmizla.

Na sociálnej sieti totiž napísala, že je od začiatku týždňa opäť v nemocnici. „Od pondelka ležím na piatej týždennej chemoterapii,“ napísala z nemocnice a podelila sa o radosť z toho, že ju do ústavu prišla navštíviť jej dobrá kamarátka a kolegyňa.



„A dnes ma sem prišla navštíviť moja dlhoročná kamarátka Zlatica Puškárová. Poklebetili sme, zasmiali sme sa, dali si kávičku a koláčik. Hneď mám krajší deň,“ napísala k spoločnej fotke Aneta Parišková.

Po celú tú dobu jej lekári budú dávať infúzie, ktoré by jej mali pomôcť poraziť zákernú rakovinu. Následné CT vyšetrenie ukáže, či to bolo úspešné.

Vždy žhavá Dara Rolins prvýkrát odhalila tvár bez retuše: Nie som dokonalá! (FOTO)
Spevácku bohyňu Daru Rolins (47) fanúšikovia ospevujú za jej dokonalú postavu a celkový vzhľad. S blížiacou sa päťdesiatkou treba uznať, že vyzerá naozaj skvostne. Ani ona ale úplne nepopiera nemilosrdný zub času a tak verejnosti odhalila tvár v... Čítať ďalej
31 | 07 | 2020 | Timotej Dudka