Čaputová tento rok pri mori dovolenkovať nebude
01 | 08 | 2020 I SITA

Prezidentka Zuzana Čaputová tento rok pri mori dovolenkovať nebude. Agentúru SITA o tom informoval hovorca hlavy štátu Martin Strižinec. Čaputova ešte zvažuje návštevu jednej zo susedných krajín Slovenska. Prezidentka bola uplynulý víkend v Tatrách aj so svojou rodinou a priateľom Jurajom Rizmanom.


„Prezidentka by rovnako ako množstvo iných ľudí rada dovolenkovala pri mori. Tento rok však vzhľadom na situáciu spojenú s pandémiou koronavírusu nevycestuje k moru, ale dovolenkovať bude doma, na horách na Slovensku,“ uviedol Strižinec. Čaputová o sebe dlhodobo hovorí, že je vášnivou turistkou. Počas uplynulého víkendu zverejnila niekoľko fotografií na sociálnych sieťach.

Ako si užíva dovolenku prezidentka Zuzana Čaputová? (foto)
Prezidentka SR Zuzana Čaputová trávi dovolenku v Tatrách. Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | Peter Haluza


Práve séria fotografií s jej partnerom či dcérami pokorili na Instagrame hranicu 50-tisíc lajkov, čo sa jej ešte doteraz nikdy nepodarilo.

Podľa Strižinca bude aj na základe vývoja situácie s koronavírusom záležať, či prezidentka bude tráviť leto aj nikde inde. „Zvažuje ešte aj návštevu niektorej zo susedných krajín, všetko však bude závisieť od aktuálnej epidemiologickej situácie,“ priblížil Strižinec plány prezidentky.