Mať dieťa je šťastie, ktoré musí zažiť každý chlap, tvrdí MMA zápasník Muradov
29 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

MMA zápasník Makhmud Muradov (30) sa zveril, že by bol veľmi rád, keby mal veľkú rodinu. S partnerkou, speváčkou Monikou Bagárovou (26), vychovávajú spoločne dvojmesačnú dcérku Rumi, píše portál iDnes.


„Tohtoročné leto je pokojnejšie, pretože kvôli koronavírusovým opatreniam menej lietam. Všetko je zatvorené, nemôžem do Ameriky ani do Uzbekistanu, kde sme mali nejaké plány, ale bohužiaľ z nich zišlo. Každý deň idem dvojfázové tréningy, cvičíme s Karlosom Vémolom. Som pripravený kedykoľvek zase začať pracovať,“ prezradil Makhmud Muradov v rozhovore pre reláciu Showtime.

Ten momentálne trávi najviac času na tréningoch a vo svojom dome za Prahou, ktorý nechal postaviť a kam sa s Monikou ešte pred narodením ich dcérky nasťahovali.



Na rolu otca, ktorým sa stal pred dvoma mesiacmi, si vraj Muradov zvykol rýchlo. „Je to šťastie, ktoré musí zažiť každý chlap. Vedel som, že to bude veľké, ale netušil som, že až toľko,“ priznáva.

„So starostlivosťou o dcéru sa snažím pomáhať. Než som vyšiel na rozhovor, som ju napríklad strážil, zatiaľ čo mamička Monika sa doma ráno pripravovala a sprchovala. Pre mamičky je to obdobie po pôrode veľmi náročné. Ja som ale otecko, a tak môžem vypadnúť na tréning a tam trochu dlhšie zostať. Monika všetko zvláda v pohode, občas má nervy, ale zvláda to pekne,“ dodáva MMA zápasník na záver.

Maroš Kramár stále nemá dosť: Zase tie ženy!
Maroš Kramár si pred niekoľkými týždňami poriadne zavaril a hrozil mu koniec na televíznych obrazovkách. Diváci sa na neho nakoniec môžu tešiť aj naďalej, avšak bude to s jedným veľkým prekvapením, píše portál Stars24. Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Timotej Dudka