Poslankyňa Cigániková to už má oficiálne: Bude svadba! Príde aj nezvyčajný hosť
28 | 07 | 2020 I Natália Sollárová

Poslankyňa národnej rady Jana Cigániková sa bude opäť vydávať. Dlhoročný vzťah „s najkomplikovanejším chlapom“, akého pozná zmení na manželský zväzok už v septembri.


Jej nastávajúcim je podnikateľ Daniel Bittó, známy z účasti v reality show Vyvolení. „S Danom som ja sedem rokov, on so mnou asi štyri. Prvé tri totiž odmietal, že by dokázal byť v dlhodobom vzťahu,“ citoval slová Cigánikovej portál Plus 7 dní. Svadba sa uskutoční 5. septembra v kaštieli Studené.

Oznámenie politička zverejnila na sociálnych sieťach. „Tak snáď to bude aj fungujúce manželstvo,“ napísala v statuse na Facebooku s označením „a je to oficiálne“.



Budúci manžel ju o ruku požiadal ešte v decembri, keď bola s kamarátkami v reštaurácii na „dámskej jazde“. „Nevedela som, že príde. Zrazu len začala hrať naša pesnička a ani som sa nenazdala a kľačal predo mnou. Bol to jeden z najkrajších okamihov v mojom živote,“ píše ďalej Plus 7 dní.

Poslankyňa krátko po šťastnej udalosti pre portál topky.sk uviedla, že sa teší „na život s Danom, aj keď je to ten najkomplikovanejší chlap, akého poznám. Ani ja nie som zrovna jednoduchá, poznáme sa, hodíme sa k sebe. Bude to fajn.“

Hoax: Europoslankyňa Nicholsonová maturitu má, potvrdila to riaditeľka gymnázia (aktualizácia)
Aktualizácia 27.7. o 11.34. hod.: Na internete sa opäť objavili dezinformácie o tom, že Lucia Ďuriš Nicholsonová nemá ukončenú maturitu. Čítať ďalej
27 | 07 | 2020 | TASR


Cigániková už bol raz vydatá a z predchádzajúceho manželstva má dvoch synov. Na oslave budú mať čestné miesta i úlohy. "Veď sami vyhlasujú, že aj oni si Dana berú. Za druhého otca. Myslím, že sa celkom tešia, pretože mi pomáhajú s prípravami a upozorňujú, čo ešte na svadbu potrebujú. Je to milé,“ zdôverila sa ďalej podľa Plus 7 dní.

Právoplatným členom ich rodiny je však aj pes Ivy, ktorý tam preto nebude chýbať. „Neviem, čo povedia hostia, keď ich bude vítať 55-kilová doga. Ale predpokladám, že od nás nikto nečaká bežnú svadbu,“ dodala Cigániková.

Bittó sa v súťaži Vyvolení zúčastnil v roku 2006. Podľa portálu topky.sk, po reality šou tvoril pár s ďalšou účastníčkou Natáliou Liou Dinhovou, tento vzťah im však nevyšiel.

ŠOK: Europoslankyňa Monika Beňová čaká bábätko!
"Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky," napísala na sociálnej sieti M. Beňová. Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Peter Haluza