Verešová akútne potrebuje kurz Photoshopu: Zle upravené fotky jej iba škodia
27 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Je zvláštne, že s letom Andrea Verešová (40) s pravidelne púšťa do sveta viac menej šialené kreácie prehnané Photoshopom, píše portál Expres.


„Prechádzky v tomto impozantnom mestečku ma nikdy neomrzia. Všetko je tu tak krásne,“ rozplýva sa Andrea Verešová a vinie sa okolo schodiska pri jednom z celkom historicky vyzerajúcich domčekov na ostrove Mykonos.

„Andrejka, si krásna!“ Nešetril chválou jeden z fanúšikov, ktorý si samým nadšením nevšimol, že snímku snaživá kráska prehnala podivnými filtrami. A pretože nepozná poučku, že menej je niekedy viac, Verešová ich použila viac, než bolo nutné. Výsledkom je fotka, na ktorej si nie je vôbec podobná!



Je však pochopiteľné, že chce modelka vyzerať za všetkých okolností skvele a ani smeti nevynesie nenalíčená a perfektne upravená, predsa len je to jej práca, vyzerať dobre a dbať o seba.

Na tom nie je nič zlé, ale nič sa nemá ani preháňať! Nie je nutné robiť z ľudí hlupákov a zo seba niečo, čo nie ste. Fanúšikovia by Verešovej iste nejaký ten tieň alebo drobnú nedokonalosť odpustili, predsa len ide o momentku z dovolenky, nie o titulku magazínu.

Jej vkus a prácu si zamilujete: Tak ako Verešová!
Na módneho návrhára sa dnes môže hrať prakticky každý. A ruku na srdce, keď sa rozhliadnete po československom rybníčku, často to tak je. V prípade značky Kristianna je to našťastie inak! Keď si na seba vezmete niečo od návrhárky Kristíny... Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Navyše to pôsobí smiešne, keď zo seba od prírody krásna žena urobí plastikovú a neprirodzene pôsobiacu bábiku.

„Je dôležité si užívať každú sekundu v živote a zostať pozitívny, pretože krása prichádza zvnútra von,“ mudruje z gréckych Kykladov Verešová, ale akosi sa tým zabúda riadiť.

Bacuľatá komička Evelyn šokuje svojim telom: Prsia štvorky a nohy ako modelka!
Plavovlasá komička Eva Kramerová (29), známejšia pod svojím umeleckým menom Evelyn, neustále bojuje so svojou nadváhou. Ale teraz svojich fanúšikov prekvapila neskutočne štíhlymi nohami, píše portál Blesk. Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Timotej Dudka