Myjava zatvorila kúpalisko a zrušila športové a kultúrne aktivity
26 | 07 | 2020 I Peter Haluza, TASR

Mesto Myjava vzhľadom na nepriaznivý vývoj šírenia nového koronavírusu do 31. júla zatvorilo prevádzku kúpaliska a zrušilo všetky aktivity v oblasti športu a kultúry.


Primátor Pavel Halabrín o tom informoval na sociálnej sieti. "Zároveň žiadame všetkých o zvýšené hygienické opatrenia a obmedzenie združovania sa do väčších skupín. K prijatiu potrebných opatrení na zabránenie šíreniu vírusu v pondelok (27. 7.) zasadá krízový štáb mesta a o prijatých rozhodnutiach budeme informovať. Ďakujem za pochopenie a rešpektovanie potrebných opatrení," uviedol primátor Myjavy.

Podľa informácií zverejnených portálom tvnoviny.sk sa na oslave narodenín pri Myjave nakazilo 20 ľudí. Oslava sa konala v obci Poriadie, medzi oslávencami však bol človek pozitívny na COVID-19. Epidemiológovia teraz vyhľadávajú blízke kontakty nakazených.

"Vzhľadom na narastajúci počet pacientov uvažuje trenčianske nemocnica urobiť nové obmedzenia, resp. zrušiť návštevy pacientov," píšu tvnoviny.

Na čele s Andrejom Dankom strana skončí, vyhlásil Anton Hrnko
Bývalý šéf Národnej rady SR Andrej Danko obieha regióny. Anton Hrnko naznačuje, že by mohol opäť kandidovať na predsedu strany. Čítať ďalej
26 | 07 | 2020 | Peter Haluza, TASR