Bacuľatá komička Evelyn šokuje svojim telom: Prsia štvorky a nohy ako modelka!
26 | 07 | 2020 I Timotej Dudka

Plavovlasá komička Eva Kramerová (29), známejšia pod svojím umeleckým menom Evelyn, neustále bojuje so svojou nadváhou. Ale teraz svojich fanúšikov prekvapila neskutočne štíhlymi nohami, píše portál Blesk.


Jej súboj s nadváhou pripomína jojo - raz hore, raz dole. Evelyn to však nevzdáva a skúša naozaj všetko. Jej poslednou záľubou je tanec pri tyči a na jej postave je to rozhodne poznať!

„Od tenisu, cvičenia s trénerom až po pole dance stále niečo hrotím. Až tak, že som si včera roztrhla nerv a dnes sa nemôžem postaviť ani zohnúť, proste nič, akurát ležať na nafukovačke mi ide. No ale pravda je taká, že som vždy chcela mať veľký zadok a úzky pás. Áno, snívam o veľkom zadku,“ prezradila na sociálnej sieti komička.



„Jednoducho to sú také bežné sny žien, ktoré majú postavu typu jablko, a z diaľky závidia hruškám. Lebo pred 15 rokmi prišla JLo a zobrala nám vietor z plachiet. Keďže mne Boh nadelil vpredu a na zadok akosi pozabudol, drepujem ako zmyslov zbavená, a stále to okolo Kim Kardashian ani nešlo,“ priznáva s humorom Evelyn, ktorá síce nemá zadok ako broskyňa, ale zato nohy má štíhle ako laň.

Simona Krainová sa stala terčom podvodníkov! Rovnakú skúsenosť má aj komička Evelyn
V poslednej dobe sa čoraz častejšie vyskytujú prípady, kedy podvodníci založia pod menom slávnej osobnosti falošný profil na sociálnych sieťach, ktorého účelom je vytiahnuť z ľudí peniaze. Po stand-up komičke Evelyn má čerstvú skúsenosť aj česká... Čítať ďalej
24 | 07 | 2020 | Timotej Dudka