Z Bratislavy je možné letieť do ďalších troch destinácií vo Veľkej Británii
22 | 07 | 2020 I SITA

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave je možné letieť do ďalších troch destinácií vo Veľkej Británii - od stredy do Manchesteru, od štvrtka aj do Birminghamu a Edinburgu.


Pravidelné lety po koronapauze prevádzkuje nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair dvakrát týždenne. Ako v stredu informovala hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková, letecké spojenie do anglického Manchesteru bude fungovať v stredu a piatok, do Birminghamu vo štvrtok a v sobotu a do škótskej metropoly Edinburgh vo štvrtok a v nedeľu.

"Lety z destinácií vo Veľkej Británii sú umožnené po zákaze letov z dôvodu pandémie koronavírusu od pondelka 20. júla," uviedla Ševčíková. Ryanair už začal prevádzkovať letecké spojenie medzi Bratislavou a letiskom Londýn - Stansted a ďalšia nízkonákladová letecká spoločnosť Wizz Air obnovila lety na letisko Londýn - Luton. Hlavné mesto Slovenska má tak spolu päť pravidelných liniek do Veľkej Británie.

"Cestujúci, ktorí využívajú pravidelné linky z bratislavského letiska do írskeho Dublinu, už nebudú musieť absolvovať po prílete do Írska povinnú domácu karanténu," upozornila Ševčíková. "Počet letov medzi Bratislavou a Dublinom zvyšuje dopravca Ryanair od augusta zo súčasných troch letov na päť letov týždenne. Lietať z letiska M. R. Štefánika do Dublinu a späť bude každý deň okrem pondelka a soboty," dodala hovorkyňa bratislavského letiska.

Koalícia podporí premiéra a vládu, mimoriadnu schôdzu blokovať nebude
Koaličná rada sa zhodla aj na tom, že hlasovanie niektorých poslancov OĽaNO za kotlebovský návrh bolo porušením koaličnej dohody. Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | TASR